Game Of Thrones'un Selyse Baratheon'u Antalya Film Festivali'nde

Game Of Thrones dizisinin oyuncularından Tara Fitzgerald, Antalya Film Festivali'ne katıldı.

Yayınlanma:
Game Of Thrones'un Selyse Baratheon'u Antalya Film Festivali'nde

Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine sahip olan yabancı dizi Game Of Thrones'un Selyse Baratheon'u Antalya film festivaline katıldı. Festivale katılan başarılı oyuncu Türkiye'yi çok beğendiğini, ülkenin ve Antalya'nın güvenli bir yer olduğunu söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 53'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya film festivalinde yıldızlar geçidi devam ediyor. Türkiye ve dünya sinemasının ünlü isimleri, Antalya'da düzenlenen film festivalinde boy göstermeye devam ediyor.

Son dönemlerde büyük bir hayran topluluğu tarafından takip edilen ve dünya üzerine en çok izlenen ve takip edilen yapımlardan biri haline gelen Game Of Thrones'te rol alan Tara Fitzgerald, Türkiye'ye gelmeden önce bazı arkadaşlarından uyarı aldığını ve Türkiye'nin güvenli bir ülke olmadığı yönünde bilgi aldığını söyledi. Ancak Antalya'ya geldiğinde durumu gördüğünü belirten Fitzgerald, Türkiye'nin ve Antalya'nın güvenli bir yer olduğunu belirtti. Güveni gördüğünü ve yaşadığını belirten ünlü oyuncu, arkadaşlarına da Türkiye'yi tavsiye edeceğini söyledi.

'Türkiye'den Teklif Gelirse Değerlendireceğim'

Başarılı oyuncu ile yapılan röportajda, daha önceden Türk filmi izlemediğini, ancak festival kapsamında ilk Türk filmini izlediğini belirtti.  Antalya Film Festivali kapsamında gösterime giren  'Toz' filmini izleyen Tara Fitzgerald, filmi oldukça beğendiğini belirtirken, Öykü Karayel'inde çok başarılı ve eşsiz bir oyuncu olduğunun altını çizdi. Ayrıca izlediği filmlerden yola çıkarak yaptığı açıklamasında, Türkiye'de bir yapıtta rol almak istediğini ve bu yönde Türk yönetmenlerden teklif beklediğini belirtti. Fitzgerald, teklif gelmesi durumunda ise, senaryonun iyi olması durumunda filmde seve seve rol alacağını belirtti.

Tara Fitzgerald Kimdir?

Sanatçı bir aile kökeninden gelen Tara Fitzgerald, Londra Drama Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamasının ardından henüz birkaç ay geçmesine rağmen, kariyerine komediyle başlangıç yaptı. Tiyatro sahnelerinde görülmeye başlanan Fitsgerald, Shakespeare'nin Hamlet oyununda 'Ophelia' rolünde gösteriş oluğu başarı ile 1995'te New York Drama Desk tarafından 'En İyi Yabancı Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldü. Son olarak 2015 yapımlı Efsane (Legend) filminde boy gösteren başarılı oyuncu, rol aldığı Game Of Thrones dizisinin son sezonunda, kızının acısına dayanamayarak kendini asmıştı.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.