Gardırop Savaşlarında 30 Aralık'ta Neden Kimse Elenmedi?

Fox ekranlarının sevilerek izlenen yarışma programı Gardırop Savaşlarında bu hafta eleme heyecanı yaşanacaktı. Ancak programın sunucularından Gül Gölge'nin son açıklaması kimsenin elenmeyeceği yönünde oldu. Peki neden kimse elenedi.?

Yayınlanma:
Gardırop Savaşlarında 30 Aralık'ta Neden Kimse Elenmedi?

Fox ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile izleyicilere keyifli anlar yaşatan Gardırop Savaşları programı, önceki gün yayınlanan yeni bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

Hafta içi her gün yayınlanan programda, her haftanın Cuma gününde olduğu gibi eleme heyecanı yaşandı. Haftanın son günü olan Cuma günü ekranlara gelen yeni bölümünde haftanın birincisi ve elemenin belirlendiği önceki gün programında neler yaşandığı 5haber.com'un haberinde. İşte Gardırop Savaşlarında önceki yaşanan olaylar ve elenen isim ile haftanın birincisi.

Hafta içi her gün yayınlanan Gardırop Savaşlarında önceki yayınlanan yeni bölümü, yine binlerce izleyiciyi ekrana başına kilitlemeyi başardı. Önceki gün yayınlanan programda, yılbaşının yaklaşması ile birlikte bu konsepte uygun bir program yapıldı.

Haftanın en heyecanlı bölümünde Gardırop Savaşlarında birinci, verilen puanlamada 68 puan alan Melis haftanın birincisi olurken ikinci ise 59 puan toplayan Gizem oldu. Son üç potada ise iki ismin aynı puanda olduğu diğerinin ise daha düşük bir puanda olduğu açıklandı. Yapılan açıklamada eleme potasına Aycan, Didem ve Fatma kaldı. Bu açıklama sonrası konuşma yapan Melis ve Gizem, elenmeyecekleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Elenen Olmadı

Gardırop Savaşları sunucusu Gül Gölge ise heyecanlı bekleyişe bir son verdi ve yılbaşı programı olması nedeniyle kimsenin elenmeyeceğini açıkladı. Bu açıklama sonrası eleme potasında olan yarışmacılar büyük sevinç yaşadı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.