Gaşatasaray: 0 Fenerbahçe: 1 (Fenerbahçe 90'da Josef ile Güldü)

Süper Lig 28. hafta karşılaşmasında Galatasaray, evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti. Başından sonuna kadar dengeli giden karşılaşmada Fenerbahçe 90. dakikada bulduğu golle rakibini 1-0 yenmeyi başardı. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçının özeti.

Yayınlanma:
Gaşatasaray: 0 Fenerbahçe: 1 (Fenerbahçe 90'da Josef ile Güldü)

Spor Toto Süper Lig'n 28. hafta karşılaşmasında derbi heyecanı yaşandı. Pozisyon zenginliği açısından kısır geçen karşılaşmanın son dakikalarında kıran kırana bir mücadele izlendi.

Karşılaşmanın son dakikasında adeta sahasına kapanan Fenerbahçe beraberliğe razı bir görüntü çizmişti. Ancak satı lacivertliler bir anda buldukları ani atakla golü buldu ve maçtan galip ayrıldı.

İşte karşılaşmanın önemli anları:

Dakika: 1 Karşılaşmanın başlaması ile birlikte iki takımda kendinden emin bir görüntü ortaya koymakta ve ataklara temkinli çıkmakta.

Dakika 24: Fenerbahçe hücuma çıkmak isterken pas hatası yaptı. Şener'in pas hatasında topu kapan Yasin, yakın mesafeden kaleyi denedi. Kaleci Volkan Yasin'in topunu çeldi. Dönen topla buluşan Sneijder şutunu çekti. Ancak ikinci hamlede de Volkan başarılıydı.

Dakika 28: Sarı kırmızı takımın kaptanı ceza sahası içinde şık bir vuruş yaptı, ancak top direğin dibinden auta çıktı.

Dakika 38: Fenerbahçe bu dakikalarda beraberlik için oynuyor görüntüsü çiziyor.

Dakika 67: Sol kanattan Carole-Bruma ikilisi ile etkili bir atak geliştiren Galatasaray'da ceza sahası içine gönderilen topu Sneijder ıskaladı. Fenerbahçe savunma tehlikeyi son anda önledi.

Dakika 90: Sağ kanattan açılan ortaya Josef vurdu ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Dakika 90+2: Karşılaşmanın son dakikasında beraberlik çin bastıran ev sahibi takımın topu direkten döndü.

Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe bu galibiyet ile 3. sıraadakiyerini korudu. Fenerbahçe puanını 53'e çıkarırken Galatasaray 49 puanla 4. sırada kaldı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.