Gaziantep Emniyetine Saldıran Terörist Öldürüldü

Son dakika haberi Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden geldi. Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma çıktığı belirtildi. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Gaziantep Emniyetine Saldıran Terörist Öldürüldü

Son dakika haberi Gaziantep'ten geldi.

Gaziantep'ten alınan son dakika haberinde, Emniyet Müdürlüğü önünde silah  sesleri duyulduğu belirtildi. Bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü önünde saat 15.23 sıralarında peş peşe silah sesleri gelince bölgeye takviye ekipler ve sağlık ekipleri sevk edildi. Görgü tanıkları bir polisin yaralı olduğunu, yerde yatan bir kişinin de ölen terörist olduğunun sanıldığını söyledi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önündeki  çatışmanın ardından kaçan saldırganlar olduğu ihbarı üzerine polisler Emniyet Müdürlüğü çevresindeki binalar ve otoparklarda operasyon düzenliyor.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne saat 15.20 sıralarında gelen ve ateş açarak içeri girmeye çalışıp 1 polis memurunu yaraladıktan sonra ölü ele geçirilen saldırganın akli dengesinin bozuk olduğu belirtildi. Emniyet kaynakları, ateş açınca polislerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen teröristin yapılan incelemede üzerinde patlayıcı bulunmadığını kaydetti.

Saldırganın yanında bulunan ve 1 polisi yaraladığı tabancanın yapılan incelemesinde ise 7.65 milimetre kuru sıkıdan çevrilme olduğu belirlendi. Polisin araştırmasında kimliği açıklanmayan saldırganın akli dengesinin bozuk olduğu da belirlenirken, terör örgütleri tarafından kullanılma ihtimali de gündeme geldi. Terör ve istihbarat birimleri, etkisiz hale getirilen saldırganın çevresi ve irtibatlı olduğu kişileri mercek altına aldı ve terör örgütleriyle bağlantısı olup olmadığını araştırmaya başladı.

Saldırı ikinci bir saldırganın olduğu, çevredeki iş merkezlerine kaçtığı ifadeleri üzerine yapılan araştırmalarda sonuç alınamadı. Emniyet yetkilileri saldırganın tek kişi olduğunu, ikinci bir kişinin olmadığının değerlendirildiğini kaydetti.

Bu arada saldırıya ilişkin Gaziantep Valiliği'nin önümüzdeki saatlerde yeni ve detaylı bir açıklama yapacağı da öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, gelişmelerden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.