Gaziantepspor'dan Frantisek Rajtoral'ın İntiharı Açıklaması (Frantisek Rajtoral Neden İntihar Etti?)

İntihar eden Gaziantepspor'lu Frantisek Rajtoral'un ölümü hakkında Gaziantespor yönetiminden açıklama geldi. İşte kulüpten yapılan açıklama ve başarılı Çek oyuncunun intihar nedeni.

Yayınlanma:
Gaziantepspor'dan Frantisek Rajtoral'ın İntiharı Açıklaması (Frantisek Rajtoral Neden İntihar Etti?)

Son dakika haberi Gaziantep'ten gelmişti. Alınan bilgiler göre Gaziantepspor'un defans oyuncusu  Frantisek Rajtoral, evinde intihar etti.  Frantisek Rajtoral'in intihar etmesi sonucu Gaziantepspor camiası büyük bir şok geçirirken, başarılı futbolcunun intihar nedeni araştırılmaya başlandı. Peki  Frantisek Rajtoral neden intihar etti? İşte Gaziantespor kulübünden konu ile ilgili yapılan son dakika açıklaması.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl Frantisek Rajtoral'in intiharı ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İbrahim Kızıl yaptığı açıklamasında, "Rajtoral antrenmana gelmemiş merak edip evine gitmişler kapı kilitliymiş ama ışıklar açıkmış. Sonra polise söylemişler. Çok şen bir çocuktu. Hiç problemi yoktu. Neden olduğunu ben de bilmiyorum. Takımın en sessiz sakin oyuncusuydu. Hiç konuşmazdı. Hep tebessüm ederdi. Çok üzgünüm..." ifadelerine yer verdi.

Çek Cumhuriyeti asılı ünlü oyuncu Frantisek Rajtoral'ın neden intihar ettiği konusunda henüz bir açıklama gelmedi.

FFrantisek Rajtoralrantisek Rajtoral Kimdir? haberimize gitmek için lütfen tıklayın

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Gaziantep

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.