Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Açıklaması

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi görmekte olan Gençlerbriliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, sabah saatlerinde yoğun bakıma alındı. İlhan Cavcav'ın doktorundan ise bir son dakika açıklaması geldi. İşte alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Açıklaması

Gençlerbirliği Kulübünün Başkanı ve Türk Futbol Yönetimin duayen ismi İlhan Cavcav yoğun bakıma alındı.

Sağlık problemleri nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görmekte olan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın, bugün sabah saatlerinde yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Cavcav'ın sağlık durumuyla ilgili hastane yönetiminden ve kulübünden net bir açıklama yapılmazken, Gençlerbirliği Kulübü yönetim kurulu üyelerinin de hastaneye gittiği belirtildi.

İlhan Cavcav'ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Kadir Hatipoğlu, İlhan Cavcav'ın sağlık durumu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, Cavcav'ın yoğun bakımda makineye bağlı yaşatıldığını açıkladı.

İlhan Cavcav'ın özel doktoru Hatipoğlu, Cavcav'ın yoğun bakıma alındığı Güven Hastanesi önünde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İlhan Cavcav başkanımızı evde geçirdiği bir travma sonrasında gece yarısı saat 03.00'ten itibaren şuuru kapandığı için beyin kanaması tanısıyla hastaneye getirdik. Hastanede hemen tomografisi çekildi. Kafa kraniyal kanaması olduğu saptandı ve hastamız acil yoğun bakıma alındı. Şu anda yoğun bakımda makineye bağlı yaşatılıyor. Geldiğinden beri durumunda herhangi bir değişiklik yok. Şuuru kapalı. Şu anda vefat durumu yok. Beyin cerrahı arkadaşımız durumunun kritik olduğunu söyledi. Herhangi bir cerrahi müdahale yapmayacaklarını söylediler. Medikal yönden tedaviye devam edileceğini, makineye bağlı izleyeceklerini belirttiler."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.