Giresun'da Akaryakıt Tankeri ile TIR'ın Çarpışması Sonucu Patlama Oldu: 2 Ölü

Giresun'un Tirebolu İlçesinde meydana gelen trafik kazasında bir TIR ile Akaryakıt tankeri çarpıştı. Çarpışma sonucu bölgede patlama meydana geldi. Olayda iki kişi hayatını kaybederken, itfaiye ekipleri alevleri güçlükle söndürdü. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Giresun'da Akaryakıt Tankeri ile TIR'ın Çarpışması Sonucu Patlama Oldu: 2 Ölü

Giresun'da yaşanan trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti.

Giresun'a bağlı Tirebolu İlçesinde meydana gelen trafik kazasında bir TIR ile akaryakıt yüklü olduğu açıklanan tanker çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Bölgeden alınan son bilgilere göre, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen akaryakıt dolu bir tanker, Giresun'da bulunan Tirebolu-Torul Karayolu Örenkaya mevkisinde, karşı yönden gelmekte olan TIR ile çarpıştı. Çarpma sonrasında meydana gelen patlama sonucu araçlar alev aldı ve parçalandı. İlk belirlemelere göre isimleri henüz belirlenemeyen iki kişinin öldüğü olaydan sonra başlayan ve giderek büyüyen yangın Tirebolu ilçesinden gelen itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürülebildi. Kaza ve kaza sonrasında meydana gelen patlama, çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Vali Hasan Karahan da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Ulaşıma kapanan karayolunu açmak için başlatılan çalışmalar sürüyor

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Giresun

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.