Google'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü İçin Doodle

Google, 24 Kasım Öğretmenler Gününü unutmadı. Dünyanın en büyük arama motoru, Öğretmenler Gününü hazırladığı Doodle ile kutladı.

Yayınlanma:
Google'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü İçin Doodle

Google'dan sürpriz öğretmen günü Doodle'ı.

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile dünyanın en büyük arama motoru ve en çok tercih edilen İnternet sitesi Google, ana sayfasında bulunan arama çubuğunun üzerindeki kısımda öğretmenleri unutmadı.

Önemli gün ve gelişmelerin, dünyanın en büyük arama motorunun resmi sitesinde resme döküldüğü bölüm olan Doodle'da bugün o alan, Öğretmenler için yapıldı. Google, Öğretmenler günü vesilesi ile arama motorunun hemen üzerinde bulunan kısmı özel bir görüntü ile süsledi.

İşte Google'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Doodle'ı

Başbakan'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, Öğretmenler günü vesilesi ile bir mesaj yayımladı. Binali Yıldırım yayımladığı mesajda öğretmenler için:

"Öğrencilerinin ruhsal ve bedensel sağlıklarını ön planda tutan, mesleğini ahlaklı bir fert ve toplum hedefiyle icra eden öğretmenlerimiz; inanıyorum ki, bundan sonra da farklı düşüncelere daima saygı duyan ve tam demokrasiye içtenlikle sahip çıkan nesiller yetiştirecektir. Dünyada hak ettiğimiz güç ve itibarı elde etmemiz için 'üretim-bilgi' temelli ekonomik yapının gerekliliğini idrak eden öğretmenlerimiz, 'araştırma-öğrenme-uygulama' temelli eğitim sistemini hayat geçirerek ülkemizin kalkınmasında öncü bir rol oynayacaklardır. Milletimizin her bir ferdinin öğretmenlerimize olan sevgisi, saygısı ve inancı tamdır. Öğretmenler Günü vesilesiyle öğretmenlerimize bir kez daha şükran ve minnet duygularımı sunuyorum. Şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete göç eden bütün öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum. Bu mesleği uzun yıllar fedakarca sürdürdükten sonra emekli olmuş öğretmenlerimize de sıhhat ve afiyetler diliyorum." ifadelerini kullandı.

5Haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.