Hakan Şükür'ün Kızının Fethullah Gülen'e Yazdığı Not Ele Geçirildi

FETÖ üyesi Hakan Şükür'ün dubleksinde yapılan aramalarda, örgüt ele başı Fethullah Gülen'e yazılı bir not bulundu. İşte o not.

Yayınlanma:
Hakan Şükür'ün Kızının Fethullah Gülen'e Yazdığı Not Ele Geçirildi

17-25 Aralık öncesinde, süreç esnasında ve sürecin sonrasında yaptığı açıklamalarla Fethullahçı Terör Örgütü'nün propagandasını yaparak, meşru hükumete karşı sürekli olarak asılsız ithamlarda bulunan eski futbolcu ve eski Milletvekili Hakan Şükür'ün evinde yapılan amalarda ilginç bir not bulundu.

Sürekli olarak FETÖ'nün sözcülüğünü yapan ve örgütün en büyük finans kaynakları arasında yer alan Hakan Şükür hakkında, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yakalama kararı verildi. Yurt dışında bulunan ve hakkında çıkan yakalama kararı nedeniyle ülkeye geri dönmeyen Hakan Şükür'ün evinde aramalar yapıldı. Emniyet ekipleri tarafından Hakan Şükür'ün Bakırköy'deki dubleks evinde yapılan aramalarda bir not bulundu. Bulunan notun üzerine ise TSK ibaresi dikkatleri çekti. Yapılan incelemelerde ise notun Hakan Şükür'ün kızı tarafından, örgüt ele başı Fethullah Gülen'e yazıldığı belirlendi.

15 Temmuz gecesi gerçekleşen ve halkın kahramanlık destanı şeklinde tarihe geçen darbe teşebbüsü sonrasında, girişimi gerçekleştiren FETÖ'ye yönelik başlatılan operasyonlarda, örgütün en büyük finans kaynaklarından olan Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür hakkında yakalama kararı çıktı. Çıkan yakalama kararlarının ardından Selmet Şükür tutuklandı. Ancak yurt dışında olan Hakan Şükür henüz yakalanamadı. Bu kapsamda ise örgüt üyesinin evinde yapılan aramalarda Hakan Şükür'ün çocuklarının yazdığı ve Fethullah Gülen'e iletmesi için bir not bulundu.

Bulunan notta ise "Kazasız belasız gelmeni istiyorum baba, Buse iyi geceler ve hoca efendiden herhangi bir şey, bi de benimle Begüm Elmas'ın hoca efendiye yazdığımız not var. Daha yazmadık. Ama ben sana telefonumdan mesaj atarım. Sen hoca efendiye göster tamam mı. Baba seni çok seviyorum. Sabah yanına geleceğim birşey söyleyeceğim' sözleri yer alıyordu.

Öte yandan evde yapılan aramalarda elebaşı Fethullah Gülen ile diğer örgüt üyesi yazarların yazdığı dini kitaplar da bulundu.

DHA

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.