Hakkari'den Acı Haber: Şehit Sayısı Yükseliyor

Alınan son dakika bilgilerine göre Hakkari'de gerçekleşen çatışmada şeht sayısı 2'ye yükseldi. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Hakkari'den Acı Haber: Şehit Sayısı Yükseliyor

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde dün PKK'lı teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda şehit sayısı 2'ye yükseldi.

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde 2. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı Gerki Tepe Üs bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında yaralanan ve Hakkari'de tedavi gören askerlerden biri daha şehit oldu. Teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerlerin sayısı 2'ye yükselirken, 2 askerin tedvisi sürüyor.

Türkiye'nin Kuzey Irak sınırına sıfır noktadaki Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı Gerki Tepe Üs bölgesine dün saat 22.00 sıralarında bir grup PKK'lı terörist, sisli havadan da yaralanarak sızma girişiminde bulundu. Nöbet tutan askerlerin fark ettiği teröristler, uzun namlulu silahlar ve roketatarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği PKK'lı teröristler kaçarken, saldırıda 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi gören askerlerden biri daha yapılan tüm madahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Hakkari

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.