Halis Karataş'tan Katarlı İşkadınına Gelecek Vaad Eden 2 Yaşlı İngiliz Tayı

Katarlı bir İşkadını, Türk atçılığının usta jokeyi Halis Karataş'tan 2 yaşlı bir İngiliz tayı satın aldı. İşte haberin detayları.

Yayınlanma:
Halis Karataş'tan Katarlı İşkadınına Gelecek Vaad Eden 2 Yaşlı İngiliz Tayı

Maria Gonzales, Türk atçılığının usta Jokeyi olan ve TJK tarihi boyunca en fazla yarış kazanan isim olan Halis Karataş'ın gelecek vadeden taylarından birini satın aldı

Türkiye'nin dünyaca ünlü jokeyi Halis Karataş, Türk atçılığı ve yarışseverler için yeni bir girişim yaptı.

Halis karataş'ın sahibi olduğu Sapanca'daki harada yetiştirilen Space Gray isimli İngiliz tayı Katarlı işkadını Maria Gonzales'e satıldı.

Türk atçılığına yurt dışından at sahipliği fırsatı tanıyan bu girişim Halis Karataş tarafından 80 bin TL gibi atçılık adına mütevazi bir rakamla Gonzales'e verildi. Antrenör Sabri Konuk'un yakın dostu Abdurrahman Akgül'ün Dubai'deki şirketler sahibi olan Maria Gonzales'in Türkiye'deki yarışlara olan ilgisini daha da pekiştirmek için yapılan bu satışın ilerleyen dönemde artması bekleniyor. Maria Gonzales'in sahip olduğu Space Gray isimli İngiliz tayın Türkiye'deki ilk koşusunu Mayıs ayında yapmaya hazırlanıyor. Space Gray için hazırlıklar Ankara veya Adana Hipodromu için yapılıyor.

Halis karataş'ın sahibi olduğu Sapanca'daki harada yetştirilen Space Gray isimli İngiliz tayı Katarlı işkadını Maria Gonzales'e satıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.