Halkbank Türkiye Geneli KPSS Şartsız 565 Personel Alımı Yapıyor

Halkbank tarafından yayımlanan ilanda Türkiye geneli istihdam edilmek üzere KPSS şartsız 565 personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte başvuru şartları ve başvuru tarihi.

Yayınlanma:
Halkbank Türkiye Geneli KPSS Şartsız 565 Personel Alımı Yapıyor

Türkiye Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halkbank, yayımladığı ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. Halkbank tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre istihdam edilmek üzere; Müfettiş Yardımcısı, İş Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı pozisyonlarına 565 personel alımı yapılacaktır.Yayımlanan ilana göre alımı yapılacak olan 565 personelin dağılımı ise; 25 Müfettiş Yardımcısı, 475 Uzman Yardımcısı, 40 İç Kontrolör Yardımcısı, 25 Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı şeklinde açıklandı.

Başvuru Şartları

Halkbank tarafından istihdam edilmek üzere giriş sınavı ile alınacak olan pozisyonlara başvuruda bulunacak olan adayların, T.C. Vatandaşı olmaları, 6 aydan fazla hapis cezası almamış veya yüz kızartıcı suç işlememiş olmaları, Lisans mezunlarının en az 01.01.1988, yüksek lisans mezunlarının 01.01.1986 doğumlu olmaları, 4 yllık eğitim veren üniversitelerin, Ekonomi, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İstatistik, Ekonometri, İstatistik, Aktüerya, Finans, Risk Yönetimi, Bankacılık, Muhasebe ve Bankacılık eğitimi veren ilgili bölümlerden mezun olmaları, ayrıca hukuk fakültesi ile Mühendislik fakültelerinin Endüstri, Matematik, İşletme ve Finans Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları şartları aranmaktadır.

Sınav Başvurusu ve Başvuru Ücreti

İlgili pozisyona başvuruda bulunacak olan adayların 70 TL olan sınav ücretini 19 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında Halkbank şubeleri veya ATM’lerine yatırmaları gerekmektedir. Giriş sınavı 5 Kasım’da gerçekleştirilecek.

Personel alımı giriş sınavına başvuruda bulunacakların veya ilan hakkında detaylı bilgi almak isteyen adayların kariyer@halkbank.com.tr adresini ya da www.halkbank.com.tr adresini ziyaret etmeleri gerekmektedir.

Gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.