Hanife "Zuhal Topal'la" Programına Neden Veda Etti

Fox ekranlarının sevilerek izlenen programı Zuhal Topal'la programının gelin adayı Hanife, artık programa katılmayacağını açıkladı. Peki Hanife neden programa devam etmeyecek?

Yayınlanma:
Hanife "Zuhal Topal'la" Programına Neden Veda Etti

Fox Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile takip edilen izdivaç programı olan Zuhal Topal'la programında yaptığı açıklamalar ve konuşmaları ile sosyal medya da geniş yer bulan gelin adayı Hanife, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı açıklama ile programa artık devam etmeyeceğini belirtti.

Fox ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından büyük bir ilgi ve merakla takip edilen "Zuhal Topal'la" programının fenomen gelin adayı Hanife'nin, son günlerde yayınlanan bölümlerde programda olmadığı fark edilince internet üzerinde en çok aranan isimler arasında yer aldı. Programın binlerce takipçisi, internet üzerinden yaptığı aramalarda, Hanife'nin Zuhal Topal'la programına neden katılmadığı sorusunu araştırmaya başladı. Önceki günlerde sosyal medya da yayınlanan bazı haberlerde başka bir programa anlaştığı iddialarının gündemde dolaşmasının ardından Hanife, bu iddialara sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yanıt verdi.

Instagram üzerinden yaptığı paylaşımı ile artık Zuhal Topal'la programında katılmayacağını söyleyen Hanife, başka bir Tv kanalı ile de anlaşmadığını, yakında sosyal medya hesabını da kapatacağını belirtti. İşte Hanife'nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı not:

"Herhanfgi bir TV programı ile kesinlikle bir bağlantım yoktur. Bulunduğum proğramı başka bir programa geçmek için bırakmış değilim. Eğer bir programa çıkacak olsam bulunmuş olduğum programa çıkarım. Ama sağlığım iyi olmadığı için artık proğrama ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Üzerimde hakkı olan bana emek veren güzel günler geçirdiğim herkesten Allah razı olsun. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor bu sebepten takında sosyal medya hesabımı kapatacağım."

(kaynak: Milliyet)

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.