Hataylı Uzman Çavuş Mehmet Özal Diyarbakır'daki Çatışmada Şehit Oldu

Diyarbakır'da bölücü terör örgütü üyeleri ile çıkan çatışmada Hataylı uzman çavuş Mehmet Özal şehit oldu. Şehidin acı haberi ailesine verildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Hataylı Uzman Çavuş Mehmet Özal Diyarbakır'daki Çatışmada Şehit Oldu

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit oldu. Terör örgütü üyeleri ile meydana gelen çatışmada şehit olan uzman çavuş 26 yaşındaki Mehmet Özal'ın Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ndeki baba ocağına şehit ateşi düştü.

Diyarbakır Ergani Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda görev yapmakta olan uzman çavuş Mehmet Özal’ın şehadet haberi, Dörtyol İlçesi Yeşilköy Mahallesi'nde yaşayan ailesine ulaştı. Evlerine gelen yetkililerden acı haberi alan baba Yılmaz ile anne Urkiye Özal gözyaşlarına boğuldu. Gözyaşlarına boğulan aile fenalık geçirdi. Özal çiftine hazırda bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti. Türk bayraklarının asıldığı şehit evi, taziyeye gelen yakınları ve komşularıyla dolup taştı.

Bekar olan 5 çocuklu ailenin en büyüğü şehit uzman çavuş Mehmet Özal'ın, yarın öğle namazına mütakip Dörtyol İlçesi Yeşilköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Önceki gün de Şırnak'ta 3 askerimiz şehit olmuştu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Hatay

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.