Hükumetten Flaş Taşerona Kadro Açıklaması: Esas sorun henüz çözülmedi

Hükumet kanadından taşerona kadro meselesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. AK Parti Artvin Milletvekili Kışla, katıldığı bir programda taşerona kadroda son durum ile ilgili sorulan bir soruyu yanıtladı. İşte Milletvekili Kışla'nın açıklaması.

Yayınlanma:
Hükumetten Flaş Taşerona Kadro Açıklaması: Esas sorun henüz çözülmedi

Kadro bekleyen taşeron işçiler ile ilgili hükumet kanadından bir açıklama geldi. AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, katıldığı bir programda yaptığı son dakika açıklamasında taşerona kadro ile ilgili gelinen süreci ve merak edilenleri anlattı.

Hak-İş Konfederasyonu Öz Orman İş Sendikası tarafından düzenlenen “İstikrar İçin EVET” konulu programa katılan AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, yüzbinlerce taşeron işçinin merakla beklediği taşerona kadro meselesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Öz Orman İş Sendikası Artvin İl Temsilcisi Süleyman Şeyhoğlu tarafındna yapılan konuşma esnasında taşerona kadro meselesinin milletvekili İstafil Kışla'ya yönlendirilmesi üzerine Kışla, meselede gelinen son noktayı katılımcılara aktardı. Kışla yaptığı açıklamada, işçi ve taşeron çalışanlarının sıkıntılarını bildiğini bu sorunların çözümü noktasında da en üst düzeyde vaatlerin hükumet tarafından verildiğini hatırlattı ve konu ile ilgili yasal düzenlemelerle bazı haklarının iyileştirildiğini esas temel sorunun çözümü noktasında çalışmaların sürdüğünü söyledi.

AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İstafil Kışla taeşrona kadro meselesi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

”Taşeron çalışanlarımızın kadro meselesi önemli bir mesela çözülmesi gereken bir mesele. Yasal düzenlemelerle belli hakları iyileştirdik ama esas temel sorunu henüz çözebilmiş değiliz. Kadrolu hale getirilmesi meselesi. Başta asıl işler yardımcı işler şeklinde bir tasnif yapıldı. Daha sonra hepsi asıl iş yardımcı iş takriben 750 bin taşeron işçisinin kadrolu olma meselesinin konusunu da hükümetimizin gerekli çalışmaları yapacağının vaadi var bunu da hepiniz biliyorsunuz."

Taşeron haberlerinden anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.