Hüseyin Sözlü'den Son Dakika Açıklaması: "Adana'da Yılbaşı Kutlamaları İptal Edildi"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yaptığı son dakika açıklamasında 31 Aralık gecesi yapılması planlanan yılbaşı kutlamalarının güvenlik ve şehitler gerekçesiyle iptal edildiğini belirtti. İşte Başkan Sözlü'nün açıklamaları.

Yayınlanma:
Hüseyin Sözlü'den Son Dakika Açıklaması: "Adana'da Yılbaşı Kutlamaları İptal Edildi"

Adana Büyükşehir Belediyesinden bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada yılbaşı kutlamalarının iptal edildiği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi'nin 31 Aralık gecesi düzenlememeyi planladığı müzikli yılbaşı kutlaması ve havai fişek gösterilerinin, 'şehitler' ve 'güvenlik' gerekçesiyle yapılmayacağı açıklandı.

MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yılbaşı gecesi Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenmesi planlanan müzikli kutlama ve havai fişek gösterilerinin iptal edildiğine yönelik açıklama yaptı. Başkan Hüseyin Sözlü, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin terör örgütlerine karşı vatandaşlarının can güvenliği ve ülkenin geleceği için çok ciddi tedbirler aldığını, güvenlik güçlerinin bölücü ve kökten dinci teröristlere karşı kahramanca savaştığını anımsattı. Başkan Sözlü, "Ülkemizin içinde bulunduğu durumu dikkate alarak, milletin birliği, vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden şehitlerimize saygı göstermek ve hain terör örgütlerine karşı hemşehrilerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla daha önce Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nca planlanan yılbaşı gecesi meydan kutlamasının yapılmamasına karar verdik" açıklamasında bulundu.

Adanalıların restoranlarda ve müzikli mekanlarda seviyeli kutlama yapmasına yönelik herhabgi bir kısıtlama veya yasak olmadığını da belirten Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü, "2017 yılının ülkemiz, milletimiz, tüm Türk ve İslam alemi ile insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Adanalı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum" sözleri ile açıklamasına son verdi.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak i.in 5haber'i takitpe kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.