İbrahim Erkal'ın Sağlık Durumu Hakkında Belediye Başkanı Akgün'den Açıklama

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün bir açıklama yaptı. İşte yapılan açıklama ve ünlü sanatçı Erkal'ın son sağlık durumu hakkında alınan bilgiler.

Yayınlanma:
İbrahim Erkal'ın Sağlık Durumu Hakkında Belediye Başkanı Akgün'den Açıklama

Günlerdir sağlık durumu ciddiyetini koruyan ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu hakkında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den açıklama geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, yeğeni ile evli olan ve beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermekte olan ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal için vatandaşlardan dua istedi. Hasan Akgün ünlü sanatçı Erkal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Kendisinde yüksek tansiyon vardı. Doktorlara göre kanama daha araçta iken başladığı yönünde" ifadelerini kullandı.

Bugün öğleden sonra İbrahim Erkal'ın tomografisinin çekileceğini açıklayan Akgün, "Kritik durumu devam ediyor. Allah'tan ümit kesilmez böyle çok hastalar gördük iyileşeceğine inanıyorum" sözlerini söyledi.

Mimaroba'da düzenlenen Batı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kahvaltı etkinliğine katılan Akgün, Doğan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. DHA'nın İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ile ilgili sorusuna Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün şu şekilde cevap verdi:

"Şu anda aldığım bilgilere göre sağlık durumu ciddiyetini koruyor ne ilerleme ne gerileme var, stabil durumda. Herkesin duasını bekliyoruz" diye konuştu. Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili sevenlerinden gelen telefonlarına sık sık cevap veren ve çok üzgün olduğu gözlenen Akgün, "Kendisinde yüksek tansiyon vardı. Doktorlara göre kanama daha araçta iken başladığı yönünde. Aksi takdirde böyle bir denge kaybı, düşme olmaz şeklinde. Umutla iyileşmesini bekliyoruz"

Son dakika haberlerinden ve gündem haberlerinden anında haberdar olmak için tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.