İçerde 1 Mayıs 31. bölüm fragmanı yayınlandı-İçerde yeni bölüm saat kaçta?

Show ekranlarının en sevilen dizisi İçerde'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki İçerde dizisinin son bölümünde neler yaşanmıştı. İçerde yeni bölümde neler yaşanacak? İşte İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
İçerde 1 Mayıs 31. bölüm fragmanı yayınlandı-İçerde yeni bölüm saat kaçta?

Show Tv ekranlarının en sevilen dizisi İçerde, geçtiğimiz hafta 31. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümü için kısa bir süre kala yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki İçerde dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İçerde 31. bölümü nasıl izleyebilirim? İşte İçerde dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanı.

İçerde dizisinin son bölümünde Melek, Coşkun’dan Sarp ve Mert’in kardeş oldukları  gerçeğini öğrendi. Bu bilgiyi alan Melek, bunun üzerine yapacağı ilk şey, bu bilgiyi Mert ve Sarp ile paylaşmak olacak. Öte yandan Celal ise Melek'in öğrendiği bu gerçeğin ortaya çıkmaması adına elinden geleni yapacaktır.

Bir diğer yandan Celal’in kurtulması Kudret’i daha çok öfkelendirmiştir. Kudret, Serkan’ı Mert ve Sarp’ı öldürmesi için görevlendirir. Hayatlarının tehlikede olduğunun farkında olmayan Yılmaz kardeşler ilk defa gerçeğe bu kadar yakınlardır.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Uğur Yücel'in oynadığı İçerde dizisi, her haftanın PAzartesi günü saatler 20.00'ı gösterdiğinde Show Tv ekranlarında yayınlanıyor. İçerde dizisini ekranlarda izleyemeyen takipçiler ise aşağıda yazan bağlantı adresini yeni sekmede açarak İçerde dizisinin ekranlara gelen bölümlerini ve diğer detayları öğrenebilirler.

" http://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/icerde-sezon-1-bolum-30-izle/33870 "

İçerde Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı

İçerde"nin 32. bölüm tanıtımı yayınlandı. Melek’in “Olur da size ulaşamazsam, haber veremezsem diye bu kaydı yapıyorum. Umarım bu kaydı bulursunuz, gerçekleri öğrenirsiniz. Size şunu söylemek için sabırsızlanıyorum. Sarp, Mert siz kardeşsiniz!” dediği tanıtımda Sarp’ın kamerayı bulduğu anlar heyecanı arttırdı.

İçerde bu akşam saat 20.00'da Show ekranlarında.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.