İçerde 36. bölüm fragmanı ve internete özel fotoğrafları yayınlandı (İçerde yeni bölüm tanıtımı)

İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümün internete özel fotoğrafları yayınlandı. İşte İçerde dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı ve İçerde yeni bölüm fotoğrafları.

Yayınlanma:
İçerde 36. bölüm fragmanı ve internete özel fotoğrafları yayınlandı (İçerde yeni bölüm tanıtımı)

Show Tv ekranlarında yayınlanan, ekranlarında reyting rekortmeni dizisi İçerde'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından heyecan daha da arttı ve PAzartesi günü beklenmeye başladı. Duygusal bir şekilde sona eren geçtiğimiz hafta son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını araştıran izleyiciler için beklenen açıklama Show Tv'den geldi ve İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte İçerde yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümün internete özel fotoğrafları.

İçerde'nin ekranlara gelecek yeni bölümünde yıllardır birbirlerinden nefret eden Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Küçük yaşta yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine bulmuşlardır. Ancak önce Celal’in işini bitirmeleri gerekmektedir. “İçerde” olan Mert, Celal’in ona her “evlat” deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp kaçak durumuna düşmüştür. Öte yandan polis ve Celal, Sarp’ın peşine düşerken iki kardeş Celal’e karşı birlikte mücadeleye girişirler. Ancak Celal’le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardır: Kudret! Celal’in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü gelmiştir. Kudret’e göre güneş yarın ya kendisi ya da Celal için doğacaktır.

İşte Yayınlanan İçerde dizisinin Yeni Bölüm Fragmanı

İşte İçerde Dizisinin Yeni Bölüm Fotoğrafları (İnternete Özel)

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, magazin haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.