İKM'lere ve Bakanlık Müsteşarına Hakaret Eden Nihat Doğan Özür Diledi

İnfaz koruma memurlarına hakaret eden ve İKM'leri savunan Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'e sert sözler sarf eden Nihat Doğan, sosyal medya üzerinde yayınladığı mesaj ile özür diledi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
İKM'lere ve Bakanlık Müsteşarına Hakaret Eden Nihat Doğan Özür Diledi

Beyaz Tv'de program yapan şarkıcı Nihat Doğan, İnfaz Koruma Memurlarına hakaret etmişti. Doğan'ın bu açıklaması sonrasında Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, şarkıcıya sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı ve tepkisini dile getirdi.

Kenan İpek açıklamasında, "Bir TV kanalında, şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişinin Ceza İnfaz Personelimize yönelik Ağır hakaretler içeren sözleri, sorumluluk bilinci ve üstün görev anlayışıyla görevini yerine getiren Personelimizi derinden üzmüştür. Bu şahsın Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir." ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Doğan Geri Vites Yaptı

Adalet Bakanlığı Müsteşarının yaptığı açıklamalara sert tepki gösteren Nihat Doğan, Müsteşara da sert sözler sarf etti. Ancak daha sonra söylediği sözlerin farkına varan Nihat Doğan'ın geri vites yapması uzun sürmedi. Nihat Doğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelerine yer verdi:

"Sayın müsteşarım terbiye sınırlarını aştım. İnanın attığınız twiti anlamadan yorumladım" dedi.

Nihat Doğan'ın bu özürü, sosyal medyada da günün konusu oldu. Özellikle Ekşi Sözlük'te Doğan hakkında onlarca yorum yer aldı. Ekşi Sözlük yazarları "ayarı yiyince çark etti"

Bu açıklama sonrası Nihat Doğan hakkında hukuki süreç başlatılacağını açıklayan Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.