İrem Derici'den Hülya Avşar'a: Kıskanıyorum ulan! Aleyna'yı kıskanıyorum

Bir Hülya Avşar Sohbetinin bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı İrem Derici oldu. Ünlü şarkıcı programda samimi itiraflarda bulundu. İşte İrem Dericinin açıklamaları.

Yayınlanma:
İrem Derici'den Hülya Avşar'a: Kıskanıyorum ulan! Aleyna'yı kıskanıyorum

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve her hafta flaş konukları ağırlayan Bir Hülya Avşar Sohbeti programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı İrem Derici oldu.

Son dönemlerin en başarılı sanatçıları arsında olan ve yakaladığı çıkışlar milyonlarca kişinin gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı İrem Derici, 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin bu haftaki oldu. Her haftanın Cuma günü yayınlanan televizyon programının fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan fragmanda İrem Derici'nin samimi itirafları programa damgasını vurdu.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, programın sunucusu Hülya Avşar'ın sorularını yanıtladı. İrem Derici yaptığı açıklamada, 30 yaşından sonra kendine aşık olduğunu, daha önce ise sağlıksız yöntemler kullanarak zayıflamaya çalıştığını itiraf etti. Öte yandan İrem Derici, Helin Avşar'ın ilaçla zayıfladı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Çok Para Kazandım

İrem Derici açıklamalarının devamında son 4 yıl boyunca çok para kazandığını, Harun Kolçak ve Mustafa Ceceli gibi ünlü isimlerle düet yaptığını hatırlattı. Kazandığı paraları yediğini söyleyen İrem Derici, "Düetisyen oldum!" dedi.

Aleyna İtirafı

Sunucu Hülya Avşar'ın ''Aleyna Tilki'yi kıskanıyor musun?'' sorusunu İrem Derici'ye yönlendirmesi ile önce "Hayır tapıyorum" diyen İrem Derici, daha sonra "Kıskanıyorum ulan! Aleyna'yı kıskanıyorum!" itirafını yaptı.

Program Cuma günü Star Tv ekranlarında yayınlanacak.

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.