İş Arayanlara Önemli Fırsat! Twitter'da İş Bulma Şansı

Twitter üzerinden iş verenler ile iş arayanlar bir araya gelecek. Twitter üzerinden oluşturulacak etiketlerle büyük bir iş fuarı düzenlenecek. İşte o tarih;

Yayınlanma:
İş Arayanlara Önemli Fırsat! Twitter'da İş Bulma Şansı

Dünyanın en büyük sosyal ağ sitelerinden birisi olan Twitter kullanıcılar açısından çok yararlı bir projeye imza atmak üzere. Tüm Dünya'da eş zamanlı olarak gerçekleşecek iş fuarında binlerce iş veren ve iş arayan anlık olarak iletişime geçme şansına kavuşacak.

19 Mayıs 2016 tarihinde twitter üzerinde #İşBulmaFuarı etiketiyle CV'nizi gönderebilir ya da işverenler tarafından konular ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Eğer uluslararası alanda iş arıyorsanız ve yabancı diliniz iyiyse ve daha iyi iş fırsatları yakalamak istiyorsanız da #JobFair hastagıyla Avrupa çapında iş verenlerin ilanlarına göz atmanız mümkün olacak.

Siz de işveren ya da iş arayan biriyseniz twitter üzerinden gerçekleştirilecek bu büyük etkinliğe katılarak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kendini #İşBulmaFuarı hastagıyla toplam 140 karakter içinde en iyi anlatacaklar iş bulma konusunda bir adım öne geçecek. O yüzden şimdiden 140 karakterlik cv çalışmalarına başlayabilirsiniz.

Herkese bol şanslar, iyi görüşmeler.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.