İsimsizler 10. bölüm tek parça (Dayı öldü mü?) İsimsizler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler dizisi, son bölümü ile ekranlara geldi. İşte son bölümde yaşanan olaylar ve İsimsizlerin yeni bölümü ile ilgili son bilgiler.

Yayınlanma:
İsimsizler 10. bölüm tek parça (Dayı öldü mü?) İsimsizler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler dizisi, bu akşam ekranlara son bölümü ile geldi. Büyük bir heyecan ve merakla beklenen İsimsizler yeni bölümünün yayınlanması ile binlerce kişi ekran başına kilitlendi. Ekranları başında İsimsizler dizisinin yeni bölümünü izleyen takipçiler, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başlarken yeni bölümü ekranlarda izleyemeyenler de internet üzerinde İsimsizlerin ekranlara gelen son bölümünü araştırmaya başladı. İşte İsimsizler dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve İsimsizlerin yeni bölümü ile ilgili son bilgiler.

Ekibin keskin nişancısı olan ve sn operasyonlardaki başarısı ile örgütü canından bezdiren Dayı, örgütün radarına takılır. İsimsizlerin ekranlara gelen 10. bölümünde Dayı, ekiple girdiği çatışma sırasında vuruldu ve yoğun bakıma alındı. Gözcü'nün vurduğu Dayı, yaşam mücadelesine devam ederken Cumhuriyet Savcısı, cezaevinde bulunan Sawer'i öldürme planları yapmaktadır. Emniyet Müdürü Savcının talimatı ile Sawer'i zehirlemeye gider. Öte yandan örgüt ekibe bir tuzak kurar ve Berfin, kardeşi ile babasını öldürdüğünü zannettiği Kaymakamı öldürmek için elinden geleni yapar. Ancak ekip, bu hain tuzaktan kurtulur.

Öte yandan Kaymakam Fatih, Elif'in öldürülmesi ile büyük bir üzüntü yaşamaktadır. Bunun üzüntüsü ile adeta yıkılan Fatih, ayrı bir şok ile karşı karşıya geliyor. Cumhuriyet Savcısı ile Sinan, Elif, cinayetini Kaymakamın üzerine yıkmaya çalışmaktadırlar.

İsimsizler dizisinin ekranlara gelen son bölümü internette izlemek isteyenler, aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilir.

https://www.kanald.com.tr/isimsizler/bolumler

İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.