İsimsizler 6. bölüm fragmanı yayınlandı-İsimsizler saat kaçta?

İsimsizler yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İsimsizler yeni bölümde Kaymakam Fatih'in annesi ölecek mi? Kaymakam Fatih tutuklanacak mı? İşte detaylar ve yayınlanan yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
İsimsizler 6. bölüm fragmanı yayınlandı-İsimsizler saat kaçta?

Kanal D ekranlarının sevilen yeni dizisi İsimsizler, bu akşam ekranlara yeni bölümü ile geldi. Ekranlara gelen son bölümü iel İsimsizler, yine binlerce kişiyi televizyon başına kilitledi. Peki İsimsizler son bölümünde neler yaşandı? İsimsizler son bölümü nasıl izlerim? İsimsizler 5. bölümde neler yaşandı? İşte İsimsizler dizisinin son bölümünde yaşananlar.

Önceki bölümün son anlarında Kaymakam Fatih'e suikast düzenlenir. Doktor Elif ile birlikte yemek yerken düzenlenen suikasta Fatih vurulur ve yere yığılır. Ancak çelik yelek giyen Fatih bu olaydan kurtulur.

İsimsizler dizisinin son bölümünde terör örgütü, son girişimlerinin başarısız olması nedeniyle daha da kızmaya başlamıştır. Ama Kaymakam Fatih ve ekibi, bu saldırganlara Virankaya'yı bırakmayacaktır. Terör örgütünün sonraki planı daha fazla ölüm yönünde ilerlemektedir. Doktor Elif'in sevdiği bir ismi öldürmeyi göze alan terör örgütünün sıradaki hedefi Virankaya kaymakamının annesi olur.

Doktor Elif'i kaçıran terör örgütü, ele başlarını tedavi ettirmek için onu esir alırlar. Elif'i esir aldıkları evde bir düzeneğe bağlayan teröristler, Kaymakamın onu kurtarmasını beklemektedir. Ancak son anda tuzak fark edilir ve bomba etkisiz hale getirilerek Elif'i kurtarır.

Dizinin sonuna doğru ise Virankaya'ya gelen Kaymakam Fatih'in annesinin bulunduğu otobüsün önü teröristler tarafından kesilir. Terör örgütü Fatih'in annesini esir alır.

İsimsizler dizisinin son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan adresi ziyaret edebilirsiniz.

" https://www.kanald.com.tr/isimsizler "

İsimsizler Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İsimsizler 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaymakam Fatih intikam yemini ediyor; Sawer'in peşine düşüyor!

Gazeteci Haluk tehlikeye düşüyor! Virankaya yine karışıyor! Savcı ve Otto'nun planı devreye giriyor! Peki Kaymakam Fatih tutuklanacak mı?

İsimsizler 1 Mayıs akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.