İspanya Medyasından Flaş Pepe İddiası: "Beşiktaş İçin İstanbul'a Geliyor"

Transfer sezonunun hareketli takımı Beşiktaş ile ilgili İspanya medyasından flaş bir iddia geldi. Pepe'nin Beşiktaş'a transferi için İstanbul'a geleceği belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İspanya Medyasından Flaş Pepe İddiası: "Beşiktaş İçin İstanbul'a Geliyor"

Adil Rami transferine Marsilya engelinin çıkması ile oyuncuyu Fransız ekibe kaptırmaya yakın olan Beşiktaş ile ilgili İspanya basınından flaş bir açıklama geldi.

İspanya'nın bilinen haber yayınlarından Marca, son dakika olarak geçtiği haberine göre; Amerika Birleşik Devletleri'nde Paris Saint Germain için sağlık kontrolünden geçen Pepe'nin Fransız temsilcisiyle anlaşamadığı belirtilirken, başarılı stoperin Beşiktaş için gelecek hafta İstanbul'a geleceği belirtildi.

Daha önceden hem Türk hem de İspanyol medyasında bazı haberler yer almış ve yıldız oyuncu Pepe'nin Beşiktaş'a gelmek istediği yazılmıştı. 34 yaşındaki tecrübeli stoperin siyah beyazlı ekipten 2 yıllık sözleşme ve yıllık 5 milyon euro istediği belirtilmişti.

Porto'dan 2007/2008 sezonu başında 30 milyon euroluk rekor bir bonservis bedeliyle İspanya'nın dev kulübü Real Madrid'e transfer olan Portekizli oyuncu, İspanyol ekibinde toplam 334 maça çıktı. Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Quaresma'nın da bu transfer için temasta olduğu ve Pepe'yi Beşiktaş'a gelmeye ikna etmeye uğraştığı konuşulmuştu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.