İstanbul Davutpaşa'da Bir Sitede Doğalgaz Kaynaklı Patlama Oldu

Davutpaşa'da bulunan bir sitede, doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamada şans eseri can kaybı yaşanmazken, cam ve çerçeveler zarar gördü.

Yayınlanma:
İstanbul Davutpaşa'da Bir Sitede Doğalgaz Kaynaklı Patlama Oldu

İstanbul'un Davutpaşa İlçesinde bulunan bir sitede patlama meydana geldi. Site içerisinde bulunan bir dairede meydana gelen patlamanın doğalgaz kaynaklı bir patlama olduğu belirtildi. Patlamasında cam ve çerçeveler fırlayarak aşağıya düştü. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 16:00 sıralarında Tozkoparan Mahallesi Cömertkent Sitesi'nde bulunan 12 katlı apartmanın 10'uncu katındaki dairede meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenden dolayı evde kimsenin bulunmadığı sırada dairenin doğalgaz kombisinde büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle dairenin camları ve çerçeveleri yerinden sökülerek 10'uncu kattan aşağı fırladı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Öte yandan olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri de patlama yaşanan evde inceleme yaptı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Sitenin sakinleri büyük bir gürültünün meydana geldiğini ve o sırada doğalgaz patlamasının yaşandığı evde kimsenin olmadığını söyledi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.