İstanbul , Namık Kemal ve Çukurova Üniversitesi 222 Sözleşmeli Personel Alıyor

İstanbul, Namık Kemal ve Çukurova Üniversiteleri bünyelerinde istihdam etmek üzere 222 sözleşmeli personel alımı yapıyor. İşte başvuru tarihleri ve başvuru şartları.

Yayınlanma:
İstanbul , Namık Kemal ve Çukurova Üniversitesi 222 Sözleşmeli Personel Alıyor

İstanbul Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi Rektörlükleri tarafından yapılan son dakika açıklamasında personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Üniversitelerin Rektörülük Başkanlıkları tarafından Devlet Personel Başkanlığı Resmi İnternet sitesinde yayımlanan ilanlar ile İstanbul Üniversitesi 92, Namık Kemal Üniversitesi 119 ve Çukurova Üniversitesi 11 sözleşmeli personel alımı yapacak. Üniversite Rektörlükleri bünyesinde istihdam edilmek üzere alımı yapılacağı duyurulan personellerde aranan şartlar ve başvuru detayları 5haber.com'um haberinde.

İstanbul Üniversitesi 92 Sözleşmeli Personel Alımı

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruda, Lisans eğitimi veren üniversitelerin hemşirelik bölümlerinden mezun olan ve 2016 KPSS P3 puan türünden en az 55 puan ve üzeri almış olan 92 sözleşmeli hemşire alımı yapılacağı belirtildi. İlgili ilana başvuruda bulunacak olan adayların www.istanbul.edu.tr adresi üzerinden edinecekleri başvuru formu ve aşağıda yazan belgeler ile 11 Kasım tarihine kadar Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

İstenen Belgeler

# Fotoğraflı Başvuru Formu,

# Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,

# Diploma aslı ve fotokopisi,

# KPSS sonuç belgesi

Namık Kemal Üniversitesi 119 Sözleşmeli Personel Alımı

Namık Kemal Üniversitesi tarafından DPB'de yayımlanan duyuruya göre 119 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alınacak olan personeller hemşire, Biyolog, Fizyoterapist, Sağlık Teknikeri ve Diğer Sağlık Personeli görevlerinde istihdam edilecektir. İlgili ilanın başvuru şartlarının detaylarına ulaşmak için www.dpb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili ilana başvuruda bulunacak olan adayların, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 9 Kasım tarihine kadar Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunması gerekmektedir.

İstenen Belgeler

# Nüfus Cüzdan fotokopisi,

# KPSS Sonuç çıktısı,

# Mezuniyet belgesi aslı veya onaylı fotokopisi,

# Erkek adayların askerlik durumunu gösterir belge,

# 2 Fotoğraf,

# İş deneyimini gösterir belge

Çukurova Üniversitesi 11 Sözleşmeli Personel Alımı

Çukurova Üniversitesi, DPB'de yayımladığı duyuruya göre 11 sözleşmeli hemşire alımı yapacaktır. Sağlık Yüksekokullarının hemşirelik bölümünden mezun olmaları şartı aranan başvuru 11 Kasım günü sona eriyor.

İlgili ilana başvuru bulunacak olan adayların aşağıda yazan belgeler ile birlikte, Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunması gerekmektedir.

İstenen Belgeler

# Başvuru Formu,

# Nüfus Cüzdan fotokopisi,

# Diploma fotokopisi,

# 1 fotoğraf,

# KPSS Sonuç belgesi

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.