İstanbul Pendik'te İki Grup Arasında Çatışma Çıktı: Yaralılar Var!

Alınan son bilgilere göre İstanbul'un Pendik İlçesinde iki grup arasında çatışma çıktı. İşte bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
İstanbul Pendik'te İki Grup Arasında Çatışma Çıktı: Yaralılar Var!

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Pendik'te iki grup arasında silahı kavga çıktı. Çıkan silahlı çatışmada 3 kişi yaralandı. Sokağı savaş alanına çeviren çatışma anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bugün saat 17.30 sularında meydana gelen olayda, edinilen son bilgilere göre, Pendik Kurtköy'de bulunan bir müteahhidin ofisine gelen kişiler ile içeridekiler arasında tartışma çıktı. Müteahhit ile toprak sahibi olduğu belirtilen kişiler arasına sözlü olarak başlayan tartışma kısas süre içinde silahlı kavgada dönüştü. Ofisteki 3 kişiyi yaralayan grup, geldikleri araca binerek uzaklaşmak istedi. Ancak ofistekiler de dışarıya çıkarak karşılık verdi. Sokak ortasındaki çatışma anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Kırmızı bir araçla kaçan kişiler hızla uzaklaşırken yaralılar için bölgeye ambulans çağrıldı.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal medya üzerinden takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.