İstanbul , Tekirdağ ve Adıyaman'da Trafik Kazası: 3 Ölü , 2'si Çocuk 11 Yaralı

Yağışların başlaması ile birlikte kayganlaşan yollar trafik kazalarına davetiye çıkarıyor. İstanbul , Tekirdağ ve Adıyaman'da bugün 3 kaza oldu. İşte kazaların detayları.

Yayınlanma:
İstanbul , Tekirdağ ve Adıyaman'da Trafik Kazası: 3 Ölü , 2'si Çocuk 11 Yaralı

Ülke genelinde yağışların başlaması ile birlikte trafik kazalarında artış görüldü.

Yağmur ve don sebebiyle kayganlaşan yollar, trafik kazalarıona davetiye çıkarırken, yetkililer bu konu hakkında sürücüleri ve yayaları uyardı. Sürücülerin kış lastiklerini takmalarını isteyen yetkililer, fazla hızdan da kaçınılması gerektiğinin altını çizdi. İşte bugün gerçekleşen trafik kazaları.

Karşıya Geçmeye Çalışan Anne İle Kızına Otomobil Çarptı

İstanbul Bayrampaşa'da karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ile kızına otomobil çarptı. Kaza sonucu anne ve kızı hayatını kaybetti.

Bayrampaşa O 3 Karayolu Otogar istikametinde saat 20.00 sularında meydana gelen kazada, alınan bilgiye göre, yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ile kızına Mehmet K.'nın kullandığı 34 UF 9371 plakalı otomobil çarptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri anne Maber Yıldız(45)'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan 9 yaşındaki kızı Zehra Yıldız ise ambulansla Çapa eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zehra Yıldız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tekirdağ'da Kaza: 1 Ölü , 2' si Çocuk 5 Yaralı

Tekirdağ'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün otomobili şarampole yuvarlandı. Şarampole yuvarlanan otomobilde aynı aileden 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si çocuk 5 kişi de yaralandı.

Tekirdağ-Malkara Karayolunun 20'inci kilometresinde Ferhadanlı Mahallesi sapağında meydana gelen olayda, Malkara yönüne giden Mehmet Coşkun yönetimindeki 59 EZ 600 plakalı otomobil, 20'inci kilometredeki Ferhadanlı Köyü sapağında yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 4 metrelik şarampole yuvarlandı. Ters dönerek duran araçta sürücü Mehmet Coşkun ile araçta bulunan annesi Zeyde, eşi Fehriye, çocukları Yaman ve Melek Coşkun yaralanırken, babası Hüseyin Coşkun olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Hüseyin Coşkun'un cesedi ise nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna konuldu.

Adıyaman Kahta'da Kaza: 6 Yaralı

Adıyaman'a bağlı Kahta İlçesi'nde servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Bugün öğleden sonra Kahta- Adıyaman karayolunda meydana gelen kazada, Nursel Özdemir yönetimindeki 02 S 5070 plakalı servis minibüsü ile Çiğdem Tatar'ın kullandığı 06 JD 302 plakalı özel otomobil Samsat yol ayırımında çarpıştı. Kazada özel otomobil sürücüsü Tatar ile araçlarda bulunan Canan Arslan, Zeynep Koç, Vildan Özkan, Hatice İremdaş ve Fatma Mayik yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

5Haber.com  | Adıyaman

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.