İstanbul'da Çöken Çatı Altında Kalan 1 Kişi Hayatını Kaybetti , En Az 10 Yaralı

İstanbul Ataköy'de cenaze namazı kılan cemaatin üzerine tente çatı çöktü. Olayda 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken en az 10 kişininde yaralı olduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans gelerek yaralılara müdahale etmeye başladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İstanbul'da Çöken Çatı Altında Kalan 1 Kişi Hayatını Kaybetti , En Az 10 Yaralı

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. Cenaze namazı kılanların üzerine tente çöktü.

Ataköy 5. Kısım Camisinde cenaze namazı kılanların üzerine, kar biriken tente çatı çöktü. Yaralılar var. Olay yerine çok sayıda ambulans sevke dildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Ataköy 5. Kısım Camii'nde tente çökmesiyle ilgili açıklama yaptı. Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, "1 kişi öldü. 10'un üzerinde de yaralı var" dedi.

Bölgeden Gelen İlk Görüntüler

Ayrıntılar Gelecek..!!

Kar Yağışı Yeniden Başladı

İstanbul'da dün gece zayıflayıp son bulan kar yağışı bugün öğlen saatlerinde yeniden başladı hem de etkili ve bir ucundan diğer ucuna.. Öğlen saatlerinde bastıran etkili kar yağışı aynı saatte Beylizdüzü, Bağcılar, Taksim ve Kadıköy'de görüldü. Caddebostan sahilinde de kar yağışı altında spor yapan bir kaç kişiden başka kimse yoktu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İStanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.