İstanbul'da Fenerbahçe Üniversitesi Kuruluyor

Fenerbahçe Spor Kulübünden yapılan son dakika açıklamasında İstanbul'da Fenerbahçe kurulmasını ön gören teklifin TBMM'den geçtiği belirtildi.

Yayınlanma:
İstanbul'da Fenerbahçe Üniversitesi Kuruluyor

Son dakika açıklaması Fenerbahçe Spor kulübünden geldi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü, İstanbul’da Fenerbahçe Üniversitesi'nin kurulmasını ön güren teklifin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten konu ile ilgili yapılan yazılı açıklama şu şekilde kamuoyuna duyuruldu:

"TBMM Genel Kurulu’nda İstanbul’da Fenerbahçe Üniversitesi kurulması kabul edildi. Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Genel Kurul'da tasarıya 4 madde ihdas edildi. Yasaya göre, İstanbul'da Fenerbahçe Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından 'Fenerbahçe Üniversitesi' kurulacak. Üniversite, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü'nden oluşacak."

Fenerbahçe'de Derbi Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, Galatasaray ile bu hafta sonu oynayacağı derbinin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesislerinde, U21 takımından gelen oyuncuların da katılımda bulunduğu antrenman, saat 14:30'da başladı ve 1 saat 30 dakika boyunca devam etti. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda pas organizasyonlarıyla sürdü ve yapılan çift kale maçın ardından gerçekleştirilen bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesislerinde yapacağı çalışmayla sürdürecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, eğitim haberlerinden,  gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.