İstanbul'da Polisin Silahını Almaya Çalışan Hırsız Bacağından Vuruldu

İstanbul'da yaşanan olayda bir dükkanın camını kırarak içeri giren hırsız, aldığı eşyalarla kaçarken polise yakalandı. Arbede sırasında polisin silahını almaya çalışan kişi bacağından vuruldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İstanbul'da Polisin Silahını Almaya Çalışan Hırsız Bacağından Vuruldu

Önceki gece İstanbul'da yaşanan olayda polisten kaçmaya çalışan bir kişi, polis tarafından bacağından vuruldu

Şişli Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar sokakta gece sabaha karşı saat 04.30 sularında meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre Akkavak Sokak'ta bulunan bir hediyelik eşya dükkanın kapısını kırarak içeriye girmeye çalışan Yavuzhan Küsnek (19), bir miktar ziynet eşyası aldıktan sonra kaçmaya başladı. O sırada devriye gezen polis ekipleri tarafından fark edilen Küsnek ile polisler arasında kovalamaca başladı. Yaklaşık 100 metre ilerideki Şair Nigar Sokakta polis tarafından yakalanan Küsnek yaşanan arbedede polisin silahını almaya çalışırken bacağından vuruldu. Olayın ardından bölgeye ambulans ve takviye polis ekipleri sevk edildi.

Polisin silahını almaya çalışırken yaralanan Küsnek, olay yerine gelen ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgeye gelen polis ekipleri olayın yaşandığı yeri güvenlik şeridi çekerek delil araştırması yaptı. Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkasının olduğu öğrenilen Yavuzhan Küsnek'in çaldığı ziynet eşyalarından bazılarının ise kaçarken yola düşürdüğü görüldü.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.