İstanbul'daki Patlamada Hataylı İlker Uylaş, Vanlı Soner İdil ve Samsunlu Mustafa Öztürk Şehit Oldu

Önceki gece İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan Vodafone Arena Stadı yakınında meydana gelen patlamada Samsun, Hatay ve Vanlı 3 polisimiz şehit oldu.

Yayınlanma:
İstanbul'daki Patlamada Hataylı İlker Uylaş, Vanlı Soner İdil ve Samsunlu Mustafa Öztürk Şehit Oldu

Hatay'da Şehit Acısı

Beşiktaş'ta önceki gece teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan polislerden 27 yaşındaki İlker Uylaş'ın Hatay'daki baba evine şehit ateşi düştü.

Önceki gece Beşiktaş- Bursaspor karşılaşmasının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu'nun hemen yanında meydana gelen bombalı terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu. Şehit polislerden birinin de Hataylı İlker Uylaş olduğu belirtildi.

Merkez Antakya İlçesi'nde oturan, Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bekçi olan baba Behçet Uylaş'a, oğlunun şehit haberi emniyet görevlileri tarafından verildi. 7 yıllık polis memuru olan oğlunun şehit haberini alan annesi Havva Uylaş fenalık geçirdi. Acı haberi aldıktan sonra güçlükle ayakla durabilen şehidin babası Behçet Uylaş da yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. 4 aylık evli olan şehit İlker Uylaş'ın ailesinin oturduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Ağabeyi de kendisi gibi polis memuru olan İlker Uylaş'ın Hatay Asri Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verileceği açıklandı.

Van'da Şehit Acısı

Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında önceki gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 27 yaşındaki Soner İdil'in memleketi Van'a da ateş düştü.

Dün gece Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra meydana gelen bombalı terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu. Vanlı polis Soner İdil de şehit düşen polislerin içinde yer aldı.

Şehit polis memuru Soner İdil'in Van'ın Çatak İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Bekar olan İdil'in 3 ay önce göreve başladığı ve ailesinin şehidin cenazesini almak için İstanbul'a gittiği belirtildi.

Samsun'da Şehit Acısı

İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 27 yaşındaki Mustafa Öztürk'ün memleketi Samsun'daki baba evine ateş düştü.

Dün Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu'nun hemen yanında meydana gelen bombalı terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu. Şehit polislerden birisinin Samsunlu polis memuru Mustafa Öztürk olduğu belirtildi. Şehit Öztürk'ün Çarşamba İlçesi Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde bulunan baba evine acı haberi ulaştı. Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, şehit Öztürk'ün baba evine giderek annesi Nurcan ve babası Ahmet Öztürk'e acı haberi verdi. Evlatlarının şehit haberini alan acılı anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Bekar olan Mustafa Öztürk'ün 2.5 yıllık polis olduğu belirtilirken kardeşinin de Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde öğrenci olduğu ifade edildi.

Şehit haberinin öğrenilmesinin ardından baba evine Türk bayrağı asıldı. Acı haberi duyan yakınları ise taziye için baba evine koştu.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.