İstanbul'un 23 Nisan Çocuk Bayramı Valisi: Lara Şensoy

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile İstanbul Valisi Vasip Şahin, Valilik koltuğuna LAra Şensoy isimli 8. sınıf öğrencisini oturttu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İstanbul'un 23 Nisan Çocuk Bayramı Valisi: Lara Şensoy

İstanbul Valisi Vasip Şahin'in koltuğuna 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 8. sınıf öğrencisi Lara Şensoy oturdu. Vali Şahin'in koltuğuna oturan Şensoy, İstanbul'u çok sevdiğini; fakat trafikten dolayı oldukça sıkıldığını dile getirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, şehit çocukları İstanbul Valisi Vasip Şahin'e ziyarette bulundu. Öğrencileri kapıda karşılayan Vali Vasip Şahin koltuğunu kısa süreliğine 8. sınıf öğrencisi Lara Şensoy'a teslim etti.

Kitap Okumaya Teşvikler Arttırılmalı

Şahin'in koltuğuna oturan öğrenci Lara Şensoy, İstanbul'u çok sevdiğini; fakat trafikten dolayı oldukça sıkıldığını dile getirdi. Türkiye'de kitap okuma oranının düşük olduğuna dikkat çeken Lara Şensoy, "İnsanlarımızı kitap okumaya teşvik etmeliyiz. Bunun için daha fazla kütüphaneler yapmalıyız. Halka açık alanlara kitaplar koymalıyız. Ayrıca engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmalıyız. Çocuklar için park alanlarını çoğaltmalıyız. Hayvanlar için kışın zor şartlarına karşı her ilçede barınaklar yapmalıyız" dedi. Vali Şahin, Şensoy'un konuşmasının ardından diğer öğrencilerle de sohbet etti.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.