İşte Benim Stilim'de Artık Nurella Yok

İşte Benim Stilim yarışmasının sevilen jürisi ünlü modacı Nur Yerlitaş, yaptığı son dakika açıklamasında İşte Benim Stilim programına veda ettiğini söyledi. İşte Nurella'nın açıklamaları.

Yayınlanma:
İşte Benim Stilim'de Artık Nurella Yok

Son günlerde tartışmaları ile gündemden hiç düşmeyen İşte Benim Stilim yarışmasında bir şok yaşandı ve Nur Yerlitaş artık İşte Benim Stilim'de olmayacağını açıkladı.

Nurella, geçtiğimiz haftalarda Ivana Sert ile ciddi bir tartışmaya girmişti. Bu tartışma sonrasında Ivana Sert'in programdan kovulduğu iddiaları gündemde dolaşırken, daha sonrasında Nur Yerlitaş, Kerimcan Durmaz ile bazı sorunlar yaşadı. Geçen gün ise Nur Yerlitaş, çekimlerin tamamlanmasının ardından rahatsızlandığını söyleyerek hastaneye gitmişti. Sabaha kadar hastanede kalan Nur Yerlitaş, sabah taburcu olarak evine gitmiş ve söylentiler bu şekilde başlamıştı.

Gündemde yer alan Nur Yerlitaş programı bırakıyor söylentileri sonrasında Nurella'dan beklenen açıklama geldi. Yerlitaş yaptığı son dakika açıklamasında, "Çünkü yaşantım birbirine karışmıştı. Sonuçta Nur Yerlitaş ile Nurella küsmüştü. Bu küslüğün geri dönüşü olmadığı için programa geri dönmem de söz konusu değil. Program çekimlerinin sonunda bile yarın neler yapacağımızı düşünmek için çaba harcadım. Aldığım paranın hakkını fazlasıyla verdim. Ancak artık programı bıraktım ve bunun geri dönüşü yok. Çok yorucu bir iş" ifadelerini kullandı.

Uçankuş TV'ye konuşan Nur Yerlitaş, İşte Benim Stilim'in yeni jürisi Kerimcan Durmaz ile bazı sorunlar yaşadığı iddialarına da yanıt verdi. Ünlü modacı Nur Yerlitaş, "Ben istemeseydim yanıma Kerimcan oturamazdı" diyerek ince bir mesaj da verdi. Yerlitaş hastalığı ile ilgili konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı "Hastalık beni ölümle tanıştırdı. Bana çok şey kattı. Aslında yaşadığımız dünyanın ne kadar anlamsız olduğunu gördüm. Benim bir tane evim var, maddiyata artık eskisi kadar önem vermiyorum" sözleri ile konuşmasına son verdi.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.