İşte Benim Stilim'de Haftanın Eleneni-İşte Benim Stilim 15 Ocak Kim Elendi?

Binlerce izleyicinin büyük bir ilgi ve keyifle takip ettiği İşte Benim Stilim'in önceki akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Peki programa kim veda etti? Haftanın elenen ismi kim oldu? İşte Benim Stilim'de haftanın elenen ismi haberimizde.

Yayınlanma:
İşte Benim Stilim'de Haftanın Eleneni-İşte Benim Stilim 15 Ocak Kim Elendi?

Ekranların en sevilen yarışma ve eğlence programlarından olan İşte Benim Stilim' in önceki akşam yayınlanan son bölümünde kim elendi? Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bir bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen İşte Benim Stilim programının önceki akşam ekranlara gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Programı ekran başından izleyemeyen binlerce takipçi ise internet üzerinden İşte Benim Stilim 15 Ocak programında kimin elendiğini araştırmaya başladı. İşte önceki akşam yayınlanan İşte Benim Stilim programında yaşananlar ve programa veda eden isim.

Haftalık performanslara göre elenen ismin belirlendiği programda yarışmacılar giyimleri başta olmak üzere, dans ve şarkı yetenekleri ile jüriyi etkilemeye çalışıyor. Yarışmadan elenmemek için kıyasıya mücadele eden ve hayallerine ulaşmak için ellerinden geleni yapan yarışmacılar, final bölümünde elenme korkusu ile karşı karşıya geldi ve bir yarışmacı yarışmaya veda etti.

Yıldız Sensin Konsepti

Her hafta giyim tarzları ile farklı bir konsept deneyen yarışmacılar, bu hafta da izleyicilerin ve jürinin karşısına 'yıldız Sensin' konsepti ile çıktı.

Haftanın birinci ve elenen isminin belli olduğu programda, elenen isim yarışma programına veda ederken, birinci ise 10 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. İşte haftanın eleneni.

Eleme potasına kalan 3 yarışmacıdan Nazlıcan Arkan, jüri kararı sonrasında yarışmaya veda etti.

Jüri

Yarışmanın jüri koltuğunda ise Nur yerlitaş, Kerimcan Durmaz, Ivana sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez isimleri bulunuyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.