İzmir , Afyon ve Kütahya'da Trafik Kazası: 1' i Ağır 26 Kişi Yaralandı

Yolların buzlanması ve kayganlaşması nedeniyle yurt genelinde trafik kazalarında atış oldu. Son olarak İzmir, Afyonkarahisar ve Kütahya'da meydana gelen kazalarda 26 kişi yaralandı. İşte kazaların detayları.

Yayınlanma:
İzmir , Afyon ve Kütahya'da Trafik Kazası: 1' i Ağır 26 Kişi Yaralandı

Buzlanan yollar, sis nedeniyle görüş mesafesi düşen yollar, aşırı hız ve daha birçok sebepten dolayı trafik kazalarında artışın önü kesilemiyor.

İzmir, Afyonkarahisar ve Kütahya'da önceki geceden beri meydana gelen 3 trafik kazasında 1'i ağır 2'si polis olmak üzere 26 kişi yaralandı.

İzmir'de Otomobil Polis Aracına Çarptı: 2'si Polis 5 Yaralı

İzmir'in Konak İlçesinde ışıkta bekleyen polis aracına arkadan otomobil çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2' si polis olmak üzere 5 kişi yaralandı. Otomobili kullandığı belirtilen 30 yaşındaki Hasan Duman'ın 1.00 promil alkollü olduğu belirlendi.

Saat 02.00 sularında İzmir'in Güzelyalı Mahallesi Mithatpaşa Caddesi 19/1 Sokağı girişinde meydana gelen trafik kazasında, Konak'tan Balçova yönüne giden sürücüsü belirlenemeyen 35 DKG 36 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen polis memuru, 51 yaşındaki Hayati Satır yönetimindeki 35 A 28158 plakalı Emniyete ait hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, ancak trafik ışıkları direğine çarparak durabildi. Kazada polis memuru Hayati Satır yanında bulunan polis memuru 32 yaşındaki Mahmut Kemal Yozgat, 27 yaşındaki Sevim Gümüş, 26 yaşındaki Damla Demir ve 20 yaşındaki Ayşe Yıldırım yaralandı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada kazayı yara almadan atlatan ve otomobilden inerek kaçmaya çalışan Hasan Duman ile Engin Kartaca polis tarafından yakalandı.

Afyon'da Otobüs Kamyona Çarptı: 1'i Ağır 13 Yaralı

Afyonkaraghisar'ın Sinanpaşa İlçesinde bir yolcu otobüsü kamyona arkadan çarptı. Çarpma nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 1' i ağır olmak üzere 13 kişi yaralandı.

Saat 03.30 sularında Afyonkarahisar- Antalya karayolunun 30. kilometresindeki Sinanpaşa’ya bağlı Taşoluk Beldesine yakın bir bölgede meydana gelen kazada, Antalya’dan Bursa’ya giden Eyüp Tüysüz yönetimindeki 07 S 3043 plakalı 35 yolcu taşıyan otobüs, aynı yönde giden Turgay Derin yönetimindeki çimento yüklü 41 KT 386 plakalı kamyona çarptı. Kazanın bildirilmesi üzerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Kazada, otobüste adının 'İzzet' olduğu belirtilen muavin ağır, sürücü koltuğunda sıkışan şoför Eyüp Tüysüz ile yolculardan 11’i hafif yaralandı. AFAD ve itfaiye yardımı ile araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar ve Sandıklı’daki hastanelere götürüldü.

Kütahya'da Otobüs Devrildi: 8 Yaralı

Kütahya'da kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda b,r yolcu otobüsü kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Yuvarlanan otobüste bulunan 8 kişi kazada yaralandı.

Saat 05.30 sularında Kütahya-Tavşanlı karayolunun 20. kilometresindeki Yoncalı Kaplıcaları yakınında meydana gelen kazada, Kütahya'dan Tavşanlı İlçesi'ne gidine Mevlüt Yurdagül yönetimindeki 42 EEA 11 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda kayarak şarampole uçtu. Devrilen otobüste şoför Mevlüt Yurdagül ile 7 yolcu yaralandı. Otobüste sıkışan bir yolcu kaza yerine gelen Kütahya Belediyesi İtfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralı 8 kişi ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

5Haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.