İzmir Tire'de Öğrenci Servisi Kaza Yaptı: Yaşları 9-13 Arasında Olan 9 Öğrenci Yaralandı

İzmir'in Tire İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan öğrenci servis minibüsü, şarampole yuvarlandı. Minibüs içerisinde bulunan 9 öğrenci yaralandı. İşte yaralanan öğrencilerin isimleri ve son durumları

Yayınlanma:
İzmir Tire'de Öğrenci Servisi Kaza Yaptı: Yaşları 9-13 Arasında Olan 9 Öğrenci Yaralandı

İzmir'de trafik kazasında öğrenci servisi şarampole yuvarlandı. 

İzmir'e bağlı Tire İlçesinde taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören öğrencileri taşıyan bir minibüs, şarampole yuvarlandı. Şarampole yuvarlanan serviste bulunan 9 öğrenci yaralanırken, minibüs şoförü ile 2 öğrenci de kazadan yara almadan kurtuldu.

Tire'ye 8 kilometre mesafede bulunan kırsal Küçükkömürcü Mahallesi'nde yaşayan ve taşımalı sistemle eğitim görmekte olan öğrencileri, ilçe merkezindeki okullarına götürmek için, bugün saat 07.30 sularında yola çıkan ve şoförlüğünü Hüseyin Kıvrak'ın yaptığı 35 ZUA 66 plakalı servis aracı, gece yağan yağmurdan dolayı kayganlaştırdığı yolda yoğun siste ilerlerken bir anda kontrolden çıktı. Savrulan minibüs şarampole yuvarlandı. Bir ağaca çarparak durabilen minibüsteki öğrencilerden Ayşegül Efe (10), Onur Yaşar (8), Furkan Efe (9), Barış Elmas (13), Semiha Gezer (12), Onur Ege Gezer (9), Osman Dündar (12), Neslihan Gezer (11) ve Muhammet Dündar (10) yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve AKS 110 ekibi sevk edilirken, kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı 9 öğrenci daha sonra ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi'ne taşınarak, tedavi altına alındı. Servis minibüsünün şoförü ve 2 öğrenci kazayı yara almadan atlattı.

Kazayı haber alan Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer, Tire İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu, Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ve Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkut hastaneye gelerek kazada yaralanan öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı. Yaralı öğrencilerin durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

5haber.com  | Tire

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.