İzmir'de Bir Eğlence Merkezinde Silahlı Kavga: 1'i Polis 3 Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir'in Karşıyaka İlçesinde bulunan bir eğlence merkezinde silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 1' i polis olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Yayınlanma:
İzmir'de Bir Eğlence Merkezinde Silahlı Kavga: 1'i Polis 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Karşıyaka'da bir eğlence mekanında silahlı kavga yaşandı. Yaşanan kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, eğlence mekanında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü çıkan ve Halil Kaya ile Günay Kılıç isimli vatandaşların hayatını kaybettiği silahlı kavgada ağır yaralanan Yunus Timi'nde görev yapan polis memuru 33 yaşındaki Mustafa İnal, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi'nde verdiği yaşam savaşını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası İnal'ın görevde olmadığı, olay sırasında eğlendiği öğrenildi.

Ayrıca aynı olayda ağır yaralanan ve yine aynı hastaneye kaldırılan 37 yaşındaki Sinem Alptuğ'un ise hayati tehlikeyi atlamadığı belirtildi.

Samsun'da Emekli Polis Arazi Tartışması Nedeniyle Kardeşini Öldürdü

Samsun'a bağlı Terme İlçesinde, emekli polis memuru 60 yaşındaki Adem Kaplan, arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşi ile tartıştı. Kaplan, tartıştığı kardeşi 58 yaşındaki Mehmet Kaplan'ı tabancayla vurarak yaraladı. Adem Kaplan, yaralı kardeşini, diğer kardeşi Mevlüt Kaplan ile birlikte hastaneye götürdüğü otomobiliyle kaza yaptı. Kazada Adem Kaplan ve Mevlüt Kaplan yaralandı, aracın arkasındaki Mehmet Kaplan'ın ise kurşun yarası nedeniyle öldüğü belirlendi.

Olay, Samsun'un Terme İlçesi'ne 21 kilometre uzaklıktaki Kesikkaya Mahallesi'nde meydana geldi. Emekli polis memuru Adem Kaplan, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan kardeşi Mehmet Kaplan ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmasi üzerine Adem Kaplan, tabancayla kardeşine ateş açarak yaraladı. Kardeşini kanlar içinde gören Adem Kaplan hemen cep telefonuyla diğer kardeşi 55 yaşındaki Mevlüt Kaplan'ı arayıp yardım istedi. Adem Kaplan yaralı kardeşini, diğer kardeşiyle birlikte kendi kullandığı 55 KM 512 plakalı otomobiliyle hastaneye götürürken Bazlamaç Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir ağaca ardından da su kanalına uçtu. Vatandaşların kazayı farkedip durumu sağlık görevlilerine haber vermesiyle otomobilden önce iki kardeş hafif yaralı olarak çıkarıldı. Arka koltukta bulunan Mehmet Kaplan'ın ise kurşun yarası sonucu öldüğü tespit edildi.

İki kardeş ambulansla Terme Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavilerinin yapılmasından ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı olarak sürdürüldüğü belirtildi.

5haber.com  | İzmir

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.