İzmir'de Trafik Kazası: Polis Memuru Nuri Aktaş Hayatını Kaybetti , 2 Yaralı

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında ailesini havaalanına bıraktıktan sonra evine dönen polis memurunun kullandığı otomobil ile bir başka otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada polis memuru Nuri Aktaş hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İzmir'de Trafik Kazası: Polis Memuru Nuri Aktaş Hayatını Kaybetti , 2 Yaralı

İzmir'de son dakika kazası yaşandı. İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında polis memuru Nuri Aktaş hayatını kaybetti. Kazada 2 kişi de yaralandı.

Bugün akşam saat 22.30 sularında Ahmetbeyli-Ataköy mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Adnan Menderes Havalimanı'na ailesini bıraktıktan sonra dönüşe geçen polis memuru Nuri Aktaş yönetiminde olduğu açıklanan 09 BU 350 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan ve henüz sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 35 GB 1046 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında, Kuşadası Asayiş resmi ekiplerde görevli polis memuru Nuri Aktaş ile diğer otomobilde bulunan 43 yaşındaki Yılmaz Aykut ve 40 yaşındaki Ali Aytun Cengiz yaralandı.

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılardan Aktaş, Menderes Devlet Hastanesi'ne, Nuri Aykut, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne, Ali Aytun Cengiz ise Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan polis memuru Aktaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Nuri Aktaş'ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İzmir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.