İzmir'de Yasak Aşk Cinayeti: 3 Kişi Öldü

İzmir'de yasak aşk, cinayetle sonuçlandı. Yaşanan olayda eşinin yasak aşk yaşadığını iddia ettiği kişiyi ve eşini öldüren kişi son olarak tabancayı kendisine doğrulttu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İzmir'de Yasak Aşk Cinayeti: 3 Kişi Öldü

İzmir'de yasak aşk cinayeti yaşandı.

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde 38 yaşında olan Mustafa Şirin, 2 çocuk annesi eşi 36 yaşındaki Miray Şirin'i ve aşk yaşadığını iddia ettiği 38 yaşındaki Selahattin Demirkol'u tabancayla öldürdü, ardından aynı silahı başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Bugün saat 09.30 sularında, Kurtuluş Mahallesi 318/1 Sokakta, Miray- Mustafa Şirin çiftinin oturduğu dairenin bulunduğu apartmanda meydana gelen olayda, Mustafa Şirin, 2 çocuğunun annesi eşi Miray Şirin'i apartmanın birinci katındaki dairenin girişinde, onun aşk yaşadığını düşündüğü Selahattin Demirkol'u da merdivenlerde, tabancayla art arda ateş ederek vurdu. Miray Şirin ve Selahattin Demirkol kanlar içinde yerde kalırken, Mustafa Şirin, dairesinin girişinde tabancayı başına dayayıp tetiğe bastı.

Silah seslerini duyanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine eve gelen ekipler, Mustafa Demirkol'u merdivenlerde, Miray Şirin ile Mustafa Şirin'i de oturdukları dairenin girişinde yerde kanlar içinde buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Selahattin Demirkol'un olay yerinde öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan Miray Şirin ile eşi Mustafa Şirin ise ambulansla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Şirin çifti de yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evde inceleme yapan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

5haber.com  | İzmir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.