İzmir'in Aliağa İlçesinde Trafik Kazası: 1 Ölü , 9 Yaralı

İzmir'in Aliağa İlçesinde kontrolden çıkan bir otomobil önc başka bir otomobile ardından ise bir işçi sevisine çarptı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İzmir'in Aliağa İlçesinde Trafik Kazası: 1 Ölü , 9 Yaralı

İzmir'de trafik kazası oldu. İzmir'in Aliağa İlçesinde bir otomobil önce başka bir otomobile, ardından da bir işçi servisine çarptı. Çarpışmalar sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kşi hayatını kaybederken 9 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Bugün sabah saat 08.00 sularında, İzmir- Çanakkale Karayolu'nun Viking Köprüsü Mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Çanakkale yönünden gelmekte olan ve 23 yaşındaki Oğuzhan F. yönetiminde olduğu açıklanan 34 JC 5823 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıktı. Bölünmüş yolun ortasındaki su tahliye kanalını aşan otomobil, karşı şeride geçerek Ayhan Uğur (37) yönetimindeki 06 ABJ 114 plakalı otomobilin sol arka köşesine çarparak savruldu. Daha sonra yine karşı şeritten gelen 56 yaşındaki Şerif Yoldaş (56) yönetimindeki 35 S 90261 plakalı mürekkep üreten bir fabrikaya işçi taşıyan servis minibüse çarptı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada sürücüler Oğuzhan F. ve Şerif Yoldaş (56) ile yolcular Songül A. (35), Taner A. (35), İbrahim S. (32), Burhan K. (38), Halil İbrahim U. (31), Seda Ç.(22), Songül S. (40), Gürkan Yıldırım (36) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır Gürkan Yıldırım, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

5haber.com  | İzmir

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.