Jermain Lens'ten son dakika transfer açıklaması geldi: Fenerbahçe mi Beşiktaş mı?

Fenerbahçe'de kiralık sözleşmesi dolan Lens, milli takım kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Lens'in açıklaması.

Yayınlanma:
Jermain Lens'ten son dakika transfer açıklaması geldi: Fenerbahçe mi Beşiktaş mı?

Fenerbahçe'deki 1 yıllık kiralık sözleşmesi sona eren ve Sunderland'in futbolcusu olarak transfer dönemini bekleyen Jermain Lens Milli takım kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fox Sports'un sorularını yanıtlayan Jermain Lens, Muhabirin "Fenerbahçe'de devam edecek misin?" Sorusuna "Ben istiyorum ama iki tarafın da istemesi lazım. Şartların da iki taraf adına uyması lazım. Benim önceliğim Fenerbahçe. Talebimizi ilettik. Onlar da menajerimle görüştüler. Ama çok yavaş ilerliyor" cevabını verdi.

Beşiktaş'a Gidecek mi?

Öte yandan basın mensuplarının kendisine Beşiktaş sorulunca ise Lens "ilgileri olabilir " diyerek gülüyor. Hollandalı oyuncu, "Menajerim görüşüyor. Sadece Beşiktaş değil bir çok kulübün ilgisi var. Bekleyip göreceğiz" şeklinde sözlerini tamamlıyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, transfer haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal ağlardan takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.