Kadıköy'de Top Mermileri Bulundu (Bomba İmha Ekipleri Bölgede)

Kadıköy'de bulunan Eminönü İskelesinde top mermileri bulundu. İhbar üzerine bölgeye bomba imha ekipleri gelerek çalışmalara başladı.

Yayınlanma:
Kadıköy'de Top Mermileri Bulundu (Bomba İmha Ekipleri Bölgede)

İstanbul Kadıköy'de bomba paniği yaşanıyor. Kadıköy'de bulunan Eminönü İskelesinde top mermileri olduğu saptandı.

Kadıköy Meydanı'ndaki Eminönü iskelesinde yapılan çevre düzenlemesi sırasında top mermileri bulundu. Mermileri incelemesi için olay yerine bomba uzmanı ekip çağrıldı.

Ayrıntılar Gelecek...!!

Almanya Başkonsolosluğu Yazlık Konutu Bahçesinde Eski Bir Top Mermisi Bulundu

Almanya Başkonsolosluğu'nun Tarabya'daki yazlık konutunun bahçesinde bulunan şüpheli cisim, polisi alarma geçirdi. Görevlilerin farkettiği cisimi incelemek üzere olay yerine bomba uzmanı sevkedildi. Yapılan inceleme sonucu bahçedeki cisimin 50-60 yıllık olduğu belirtilen havan mermisi olduğu belirtildi.

Dicle'de Terör ÖRgütünün Mühimmatları Ele Geçirildi

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'ne bağlı Kaygısız Köyü'nde silah kaçakçılığı yapan bir kişinin evine düzenlenen operasyonda, 4 Kalaşnikof, 5 tabanca ve 1 av tüfeği ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ve şarjör ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Dicle İlçesi Kaygısız Köyü'nde oturan bir kişinin silah kaçakçılığı yaptığına ilişkin elde edilen duyuma üzerine bu kişi ile suç aletlerinin ele geçirilmesi amacıyla ait ev ve eklentilerinde, adli makamlardan alınan izinle arama yapıldığı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Arama faaliyetine; jandarma komando timleri, Dicle İlçe Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile bomba arama köpeği 'Alaz' ve mayın arama köpeği 'Ekip' katılmıştır. Kaygısız Köyü'nde ikamet eden şüpheli şahsa ait ev ve eklentilerinde icra edilen arama neticesinde; 4 adet AK-47 Kalaşnikov piyade tüfeği, 8 adet AK-47 Kalaşnikov piyade tüfeği şarjörü, 313 adet AK-47 Kalaşnikov piyade tüfeği mühimmatı, 5 adet tabanca, 12 adet tabanca şarjörü, 4.638 adet 9 mm tabanca mermisi, 926 adet 7,65 mm tabanca mermisi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, evin altında bulunan ahırın taş duvarı içine gizlenmiş vaziyette suçtan elde edildiği değerlendirilen 68 bin 200 TL. ve 10 adet altın bilezik ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konulmuş, olay ile ilgili 1 şüpheli gözaltına alınarak adli işlemlere başlanmıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ve silah kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir."

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, dünya haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, güvenlik haberlerinden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.