Kahramanmaraşlı Tankçı Astsubay Başçavuş Ökkeş Karaca Şehit Oldu

Önceki gün Fırat Kalkanında DEAŞ'ın saldırısı sonrasında şehit olan Kahramanmaraşlı Topçu Astsubay Başçavuş Ökkeş Karaca'nın şehadet haberi ailesine verildi.

Yayınlanma:
Kahramanmaraşlı Tankçı Astsubay Başçavuş Ökkeş Karaca Şehit Oldu

Suriye'nin kuzey bölgesinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatında önceki akşam gerçekleşen DEAŞ saldırısında 14 askerimiz şehit oldu. Şehit olan askerlerimizden Tankçı Astsubay Başçavuş 25 yaşındaki Ökkeş Karaca'nın, şehadet haberi Kahramanmaraş'ta bulunan baba ocağına ulaştırıldı.

Kahramanmaraş'ın Merkez Onikişubat İlçesi'ne bağlı olan Kale Mahallesi'nde ikamet etmekte olan şehidin annesi Şerife Karaca, askeri yetkililerin verdiği acı haberle büyük bir üzüntü yaşadı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği şehit annesini, yakınları ve askeri yetkililer teskin etmeye çalıştı. Acı haberi duyan şehidin yakınları ve komşuları da Türk bayrağı asılan eve akın ederek, taziye dileklerini iletmeye başladı. 2012 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne dahil olan ve Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde görev yaparken Fırat Kalkanı operasyonuna katılan Ökkeş Karaca'nın babasının bir süre önce vefat ettiği belirtildi. 5'i kız 9 kardeşi olan bekar Ökkeş Karaca, Kahramanmaraş'ta düzenlenecek tören ardından toprağa verilecek.

5haber.com ekibi olarak Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan askerlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına vu yüce milletimize başsağlığı diliyoruz.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Kahramanmaraş

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.