Kanatsız Kuşlar 9. Bölüm Tek Parça Yayınlandı (Kanatsız Kuşlar 10. Bölüm Fragmanı Yayında)

Ekranların sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar, önceki akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Peki Kanatsız Kuşların son bölümünde neler yaşandı? Kanatsız Kuşlar son bölümü nasıl izlerim? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kanatsız Kuşlar 9. Bölüm Tek Parça Yayınlandı (Kanatsız Kuşlar 10. Bölüm Fragmanı Yayında)

Atv ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kanatsız Kuşlar Dizisi, önceki akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölümünü ekran başında izleyen binlerce takipçi yeni bölüm fragmanını araştırmaya başlarken, ekranlara gelen 9. bölümü izleyemeyenler de son bölümü izlemek için interette aramaya başladı. Peki Kanatsız Kuşlar dizisinin ekranlara gelen son bölümünü nasıl izlerim? Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanatsız Kuşlar dizisinin ekranlara gelen son bölümünü nasıl izlerim? İşte Kanatsız Kuşlar dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin son bölüm linki.

Kanatsız Kuşlar dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Muzaffer'in arabasının çalınması malikanedeki herkese büyük bir şok yaşatır. Arabayı Emre'nin çaldığını anlayan Nefise ve Zeynep ise iyice köşeye sıkışır. Çünkü Muzaffer'in, nikah gecesini mahveden hırsızın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Malikaneden uzaklaşırken fikir değiştiren Emre, başına gelecek felaketten de habersizdir.

Onur'un Zeynep'le yakınlaşması Zerrin'i tedirgin etmektedir. Çünkü Zerrin'in Onur için seçtiği farklı bir gelin adayı vardır. Ahmet, Zeynep'i Onur'a kaptırmamak için elini çabuk tutmaya karar verir. Zeynep, Ahmet'in kararıyla şoka uğrarken Nefise, Emre ile ilgili yıkıcı haberi öğrenir.

Kanatsız Kuşlar dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

http://www.atv.com.tr/webtv/kanatsiz-kuslar/bolum/9?id=e897d4be-6446-4f43-bc30-ccdbda9ad1f1

Yeni Bölüm Fragmanı

Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı.

Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Kanatsız Kuşlar'ın önceki bölümünde ise Nefise ile ilgili tüm gerçeği bilen mahalle komşusu Şengül, Muzaffer'in karşısındadır. Her şeyin ortaya çıkmasından korkan Azime panikler ve kendini bu işten kurtarmak için ilginç bir yola başvurur. Diğer yandan Zeynep, Onur'la ayrı dünyaların insanı olduğunu kabullenir ve zor bir karar verir. Emel, Onur konusunda gözünü karartır ve Ahmet'e Zeynep hakkındaki tüm gerçeği anlatmaya karar verir. Zeynep'i kaybetmek istemeyen Ahmet ise Zeynep'i zor durumda bırakacak bir teklifle karşısına çıkar. Nefise, Muzaffer'le nikah masasına oturmuştur. O sırada Emre ile ilgili şok edici bir gerçek ortaya çıkar.

 5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.