Kara Sevda Son Bölümde Neler Yaşandı? ara Sevda 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Star ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kara Sevda, önceki gün ekranlara gelen bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte son bölüm özeti.

Yayınlanma:
Kara Sevda Son Bölümde Neler Yaşandı? ara Sevda 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Star Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kara Sevda önceki akşam yayımlanan yeni bölümünde yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

Önceki akşam ekranlara gelen 48 'inci bölümü ile yine binlerce seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Kara Sevda'nın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama binlerce takipçi, internet üzerinden yaptığı aramalarda dizinin fragmanını ve gelecek bölümde olacak olan olayları araştırmaya başladı.

Kara Sevda dizinin önceki akşam ekranlara gelen bölümünde Kemal, Emir ve Asu ile uğraşmaya kararlıdır. Onlarla kedinin fare ile oynadığı gibi oynamak isteyen Kemal'in planlarını yürütebilmesi için Nihan ile birlikte hareket etmesi gerekmektedir. Nihan ile Kemal, beraber hareket etmeye başladıktan ve gerçekleri görmeye başladıktan sonra, aşkları üzerine oynanan oyunları daha da açık şekilde görmeye başladı. Ancak Nihan, Kemal'in beraber hareket etme ve eyleme geçme konusunda yaptığı uyarılara kulak asmaz.

Emir ile Asu'nun arasını bozmak isteyen Nihan, Asu'nun elinde Ozan ile ilgili deliller olabileceğini tahmin ederek harekete geçmeye başlar. Ancak bu hamle sonrasında Nihan, bir çıkmazın içine girer. Onu da şüphesiz ki bu çıkmazdan çıkaracak kişi de Kemal'dir.

Öte yandan Kemal'in Asu ile evlilik oyununa devam etmesi, Nihan'i kıskançlık krizlerine sevk eder. Kerem ise Nihan'e olan aşkını hiç bir şeye değiştirmeyeceini bir daha gösterir.

5haber.com   | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.