Kartal, Kanadı Yacine Brahimi ile Güçlendirecek-Yacine Brahimi Kimdir?

Ara transfer döneminin yaklaşması ile birlikte transfer haberleri başladı. Siyah beyazlı kulüp, Porto'nun 26 yaşındaki kanat oyuncusu Brahimi için harekete geçti.

Yayınlanma:
Kartal, Kanadı Yacine Brahimi ile Güçlendirecek-Yacine Brahimi Kimdir?

Son şampiyon Beşiktaş, ara transferin yaklaşması ile birlikte transfer için kolları sıvamaya başladı.

Süper Lig'de lider Medipol Başakşehir'in hemen ardında ikinci sırada yer alan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan çıkmak için son maçına kaldı. Başarılı bir sezon geçiren siyah beyazlı kulübün, her zaman olduğu gibi sakatlıklarla başı dertte. Bu sorununa çözüm üretmek için harekete geçen siyah beyazlı kulüp, ara transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Ara transfer döneminin de yaklaşması ile birlikte kulüplerde transfer listelerinde yer alan oyuncuların isimleri de bir bir ortaya çıktı.

Ara transferde takımı güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta gündeme, Porto forması giyen kanat oyuncusu Yacine Brahimi ismi geldi. Siyah-beyazlı kulüp, piyasa değeri 22 milyon Euro olan Cezayirli futbolcu için Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'yı da devreye soktuğu öğrenildi.

Kiralama Yoluna Gidilecek

Alınan son bilgiler arasında ise siyah beyazlı kulübün, oyuncunun yüksek bonservis bedelini ödemeye yanaşmadığı, kulübüyle problem yaşayan 26 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamayı düşündüğü belirtildi.

Yacine Brahimi Kimir?

8 Şubat 1990 doğumlu Fransız asıllı oyuncu, Rennes'in altyapsında yetişti. Brahimi Rennes forması altında 38 maçta 7 gol kaydetmiştir. 2009-2010'da Clermont Foot'da kiralık olarak forma giyen oyuncuyu 2012'de Granada CF kiralamıştır. Burada ki oyunu ile Granada CF ile sözleşme imzalayan oyuncu sözleşmesi bitince serbest kalmıştır.

Spor haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.