Kayseri'deki Patlamada İstanbullu Piyade Çavuş Fehmi Barçın Şehit Oldu

Kayseri'de sabah saatlerinde meydana gelen patlamada Piyade Çavuş Fehmi Barçın şehit oldu. Barçın'ın şehadet haberi baba ocağına verildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kayseri'deki Patlamada İstanbullu Piyade Çavuş Fehmi Barçın Şehit Oldu

Bugün Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan Piyade Çavuş Fehmi Barçın'ın İstanbul Bayrampaşa'daki baba evine şehit ateşi düştü. Terhisine 2 hafta kalan şehit Çavuş Fehmi Barçın'ın 35 gün sonra düğünü olacağı öğrenildi.

Kayseri'de bugün sabah saatlerinde Erciyes Üniversitesi civarında, çarşı iznine giden askerleri taşıyan otobüse bomba yüklü araçla gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Piyade Çavuş Fehmi Barçın'ın İstanbul Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 14. Sokak'ta bulunan baba evine şehit ateşi düştü. Şehidin babası Bahri Barçın ve annesi Ayşe Barçın, acılı haberi aldıktan sonra Kayseri'ye doğru hareket ettiği öğrenildi. Şehit haberinin duyulmasından sonra Barçın'ın oturduğu eve yakınları ve komşuları akın etti. Barçın'n oturduğu sokağa dev Türk bayrağı asılırken, komşuları da şehit haberi sonrası evlerinin camlarını Türk bayrakları ile donattı.

Bir Fehim Gider Binlerce Fehim Dimdik Durur

Bayrampaşa Belediyesi tarafından şehidin oturduğu sokağa taziye çadırı kurulurken, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner burada Şehidin yakınlarına ve komşularına da taziye dileklerini iletti. Şehit evine gelen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Bugün Kayseri'de menfur terörist eylemi münasebetiyle askerlerimiz şehit olmuştu. Bu şehit askerlerimizin içersinde de bir tane Fehmi Barçın isimli bir şehidimiz bulunmaktadır. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Bugün burada anne ve babası şehidimizin cenazesini almaya gittiler. Bizlerde burada belediye olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz ve şehidimizi bekliyoruz. Bunlarla ilgili gerekli olan her türlü yardımlar yapılacak. Ama şunu bilmemiz lazım ki, bu ülke için, bu bayrak için ve bu vatan için seve seve canımızı vermeye her zaman hazırız. Bir tane Fehim gider ama yüzlerce fehimler dimdik ayakta durur. Her zaman bir olmamız gerekir, iri olmamız gerekir, diri olmamız gerekir. Hep birliklte dost, kardeş ve Türkiye olmamız gerekir. Bu nedenle ben Allah'tan rahmet diliyorum anne, babasına ve aile efratlarına. Allah inşallah bir daha da bu şahadet şerbetini içmeyi nasip etmesin diliyorum" dedi.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.