Kayseri'deki Patlamada Kocaelili Abdulsamet Özen ve Reşit Yücel Şehit Oldu

Kayseri'de meydana gelen bombalı hain saldırıda Kocaelili iki asker şehit oldu. İki askerin şehadet haberi ailelerine ulaştırıldı. Büyük üzüntü yaşayan ailelere haberi Vali Yardımcısı verdi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kayseri'deki Patlamada Kocaelili Abdulsamet Özen ve Reşit Yücel Şehit Oldu

Vatani görevlerini yapan askerlere yönelik Kayseri'de düzenlenen hain saldırıda Kocaelili iki asker şehit oldu. Bugün düzenlenen bombalı hain saldırıda şehit düşen Erler Abdulsamet Özen ile Raşit Yücel'in şehit oldukları memleketleri Kocaeli'nin Körfez İlçesi'ndeki ailelerine bildirilirken, şehitlerin memleketlerinde büyük üzüntü yaşandı.

Kayseri 1 Komando Tugayı'nda vatani görevlerini yapmakta olan Kocaeli'den 2 arkadaş bombalı saldırıda şehit oldu. İzmit'te günlük yayınlanan yerel bir gazetede çaycı olarak görev yaptığı belirlenen Körfez Yeniyalı Mahallesi Şahin Sokak'ta oturan Hüseyin Özen'in 3 çocuğundan biri olan Abdulsamet Özen'in ailesine acı haber verildi. Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban aileye acı haberi verirken, büyük bir üzüntü yaşandı. 4,5 aylık asker olduğu belirtilen Abdulsamet Özen'in Hakkari'de 1,5 ay görev yaptıktan sonra birliğine döndüğü öğrenildi.

Vatanıma Canım Feda

Körfez Fatih Mahallesi Sümbül Sokak'ta oturan Raşit Yücel'in evine ise Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can giderken, ailesinin evde olmadığı görüldü. Şehidin fabrikada çalışan annesi Şükran Yücel'e ulaşılırken, babasına ise ulaşılamadı. Şehidin annesinin eve getirilmesi için fabrikaya gidildi. Raşit Yücel sosyal paylaşım sitesindeki 26 Kasım tarihli paylaşımında, 'Vatanıma canım feda' yazarak birliğinde çekilmiş fotoğrafı paylaştığı görüldü.

İki askerin şehit olması Körfez'de büyük üzüntü yarattı.

5haber.com  | Kocaeli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.